• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса копчено-запечена з свинини, курятини, сорт вищ ий, Ковбаса варено-копчена з свинини, яловичини, сорт вищий, Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий, Сосиски з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий, Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий

Постачальник здійснює поставку товару Покупцеві від дати підписання договору, у кількості відповідно до зробленої телефонної заявки Покупця. Заявки подаються не пізніше ніж за 3 дні до терміну поставкиДля підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником учасник повинен надати наступні документи: - копії документів завірені підписом та печаткою про якість продукції (сертифікати відповідності/якості, що підтверджують якість товару), в яких зазначені всі показники стосовно відповідності товару, критеріям документації торгів, встановлені діючим законодавством на запропоновану продукцію; - лист з описом якісних та функціональних характеристик товару, та країну походження (назва; країна походження; повна назва виробника та його адреса; конкретну торгівельну назву запропонованого товару; основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ; вид розфасовки (тару); спосіб і термін зберігання; - на виконання вимог ст.44 та 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" Учасник - виробник повинен надати у складі тендерної пропозиції копію експлуатаційного дозволу на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Учасники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати у складі тендерної пропозиції підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку, копію діючого договору про дезінфекцію автотранспортних засобів; - водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку (надати копію медичної книжки). - виконавець повинен мати власний автомобільний транспорт або орендований за договором оренди (копію надати договору), обладнаний для перевезення продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства, мати санітарний паспорт. - учасник має бути оператором ринку, на підтвердження чого повинен надати копію оригіналу документу про державну реєстрацію потужностей оператора ринку або експлуатаційного дозволу, якщо предмет закупівлі тваринного походження. У разі, якщо учасником не є виробником він надає Замовнику підтверджувальні документи про наявність відповідного товару згідно специфікації: - копію договору учасника з виробником, чи й товар будеш продавати, а у випадку, коли працює замовник з дилером або дистрибютером, то копію договору з ними; - копію договору (дилера, дистриб’ютора, агента тощо) з виробником - документи про якість і споживчі властивості товару від Виробника, які зазначені у тендерній документації.

Завершена

300 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7d3a1874a8be4094bdd1c14b88a2b582
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Склад м'ясної сировини
ID: 818448ba68684f69825bf5ad5e92e628  
Очікувані значення : свинина, яловичина, курятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Сорт
ID: 7eea896201164606b5e4a04043f78195  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Вид
ID: a6f94a9a6c7644b192b6c6dcb175f5f9  
Очікуване значення : сосиски  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a9629fadc1664ae6986ec43103f76946
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Склад м'ясної сировини
ID: 7a551268dc544af181b73801819173ca  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Сорт
ID: 2e8dda9d0c7b418cb3b989a18e47d484  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Вид
ID: d76991c2de9649c383b23b345d0d5081  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5d70baffa53b40d08fb155bb0f1a6efb
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Склад м'ясної сировини
ID: c4f99ae4ae654048a6b80abdb59e3020  
Очікувані значення : свинина, курятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Сорт
ID: 6b7d9a0fb0554552ac9d57547c787177  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Вид
ID: ab6c1bed65c64cc4bd1c7432377ff49e  
Очікуване значення : сардельки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4c99b6e6cbfd423e8f16cf74f544ac9f
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варено-копчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Сорт
ID: f5899897c9c1451f96887108ac5d6dfd  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Склад м'ясної сировини
ID: 35293f834c5a4f8bae274bc85e4d1237  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
За способом обробки
ID: 29a612530fbe452fb72216840637c64b  
Очікуване значення : варено-копчена  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b472888c1f104cbf94fc44d335008eca
Критерій стосується номенклатури Ковбаса копчено-запечена з свинини, курятини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Сорт
ID: e0dac344c3da4578ba80ba0308ae6d5a  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
Склад м'ясної сировини
ID: 9b4d5357d91147edb1d9110df9717b5b  
Очікувані значення : свинина, курятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.01.2025 13:46
За способом обробки
ID: 5c76e1d5eefa4425a9f1165cb8727368  
Очікуване значення : копчено-запечена  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження