• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (м’якоть без кістки свинна, охолоджена; філе куряче, охолоджене; м’якоть без кістки яловича, охолоджена)

Закупівля згідно постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р., п.11 (зі змінами та доповненнями). Постачання товару здійснюється мінімальними партіями щоденно (крім вихідних) з 07:00 години до 08:00 години згідно з попередніми заявками Покупця. Заявка визначається Покупцем в залежності від фактичної потреби та надсилається Постачальнику в усній формі (шляхом телефонного зв’язку) та/або письмовій формі (зокрема за допомогою електронної пошти, месенджерів соціальних мереж тощо). Дні та години поставки товару можуть змінюватися Покупцем враховуючи потреби закладу. Продукти харчування постачаються за установленими нормами відвантаження у тарі та упаковці, яка забезпечує їх збереження під час транспортування. Продукція має бути маркована та фасована відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% від визначеного виробником даного Товару. Переможець відбору разом з підписаним договором має надати документи, що зазначені у Додатку 3 проекту договору. Ненадання зазначених документів у вказаний строк буде вважатися відмовою Постачальника від укладення договору на умовах, визначених Замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проєкті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників.

Завершена

730 844.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5bbeafdf47794bf38e5712126925c5e1
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Вид
ID: f57c92dfef4740e9b0d0b7c1b9c1f426  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Частина
ID: 4a5bdacb143f4d0e94cc851e1c675e12  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Термічний стан
ID: 995a36e7479e46b48dcbb5f67dcb79ac  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Відповідність стандарту
ID: 2a98af5c85384deb9ca3c660a4e6dc46  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 535d8d4a7c2b4f2694a5350f17c171d2
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Частина
ID: d6971bccadf146d2987dadde3bd3a7c5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Термічний стан
ID: 80db687528d84109a1ba3066c3cc58ef  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 03d045af3d76423589a135de141282d6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
З шкірою
ID: ab3361295300400d9be8115005dcdd1a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Наявність кісток
ID: 3baeb9cbc8ef414ba109702995222681  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4c6889b8957d4399ab52d99f8729bbb8
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Частина
ID: 59e2f05ab87243f8b4d885d077291b37  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Термічний стан
ID: 75aa01675cdb4335b81fe574a1dd08d7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 19:36
Відповідність стандарту
ID: d7b73c66bf944a9998cfc492c8f29338  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження