• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Продукти харчування (м’ясо свинина, м’ясо яловичина, філе куряче) ДК 021:2015 :15110000-2 М’ясо.

Місце поставки (передачі) товарів: 1.Підліснівський ЗДО «Малятко», вул. Шкільна, 14-а, с. Підліснівка, Сумський р-н, Сумська обл.; 2. Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області; 3. Степанівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області, селище Степанівка, вул. Центральна, 70; 4.Новосуханівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області, с.Новосуханівка, вул. Шкільна, 4; 5.Новосуханівський ЗДО «Ластівка», Сумська область, Сумський район, с.Новосуханівка, вул. Шкільна, 4; 6.Косівщинський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області, с.Косівщина, вул. Шкільна, 16б; 7. Косівщинський ЗДО «Золота рибка», Сумська область, Сумський район, с.Косівщина, вул. Центральна 26а. 8. Степанівський ЗДО «Дзвіночок», Сумська область, Сумський район, селище Степанівка, вул.Соборна 38; 9. Степанівський ЗДО «Жайворонок» Сумська область, Сумський район, селище Степанівка, вул.Спасьонова 61; 10.Степанівський ЗДО «Орлятко» Сумська область, Сумський район, селище Степанівка, вул.Центральна 44. 5.3. Постачальник здійснює поставку товару за заявкою Замовника, 2 раза на тиждень з 8.00 до 16.00 год.

Завершена

663 335.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7a2dcfaef0fb420c8f6c27cc44141024
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Вид
ID: 1f16a28b57d845d890e44b911074e618  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: 90c02731556c4de5af4c744afd7df292  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: e05d7eb740ac48379f497e8453b1a497  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність стандарту
ID: 650b96322e2441b8a0a63a0f1e95a6c4  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 97dd8cdd06a74e78ae06f065ef09ac91
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: 6f6e72e69a4a45ebbca00e1114ece882  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: e614ea5fe633475f9f7b992520683f1d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність стандарту
ID: 690281b8f2a54639b6bf24cadbb019b3  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 29726e9d226a44d5b556bd06e5df3fcd
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: 4f4707bd8cfc4a2b8edc0530b4db1639  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: 9a3560989e2641648d9e98af56218ed8  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність стандарту
ID: cddfefa31f094ac8a3afc113da485911  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 26e0f172e4ef45fba0dfd6e20de387c6
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: 69e9ea19a3f04cb69ef979e80c1d675c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: 53820da381394784888c60d8a6fb3726  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1366ef2ae3834c92bc7d00cc1c83d6e6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
З шкірою
ID: 6367c3627ddb4e9388e81e151dc32dbe  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Наявність кісток
ID: 0abba6789b444167b56a089988e16866  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b31d0e9d466149b68e96e44d87d544af
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: b34d33b8768346829e9a8e205ad13cd6  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: abd6bbc77f4d47c989ad1e975101a3c3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7beaa4c0a4784da9bd1067474ec2df2c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
З шкірою
ID: 0cde075e7e244adea22bdb92ed8ebde5  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Наявність кісток
ID: 113b4dc230284a65aaa3147be7c7b124  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5702a3f384524f5a9cf4248669cac3d0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Вид
ID: dcc54683c34e4124a527ddbb1559322b  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Частина
ID: 7f7542f453e04f02845b82739991fad3  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Термічний стан
ID: 67533488f9454777bb41c697aeeb4450  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.01.2025 12:42
Відповідність стандарту
ID: ad5cc98f4cba410ab330355aa766322a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження