-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає умовам чинного законодавства. При укладені договору Постачальник (учасник переможець) зобов'язаний надати документи щодо наявності в нього експлуатаційного дозволу та/або документальне підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринкуСтрок (термін) поставки (передачі) товарів: поставка здійснюється протягом 2 робочих днів з дати заявок Замовника, наданих постачальнику у письмовій (або електронною поштою/ або телефоном) формі..
Завершена
2 083 100.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 06fb500482ac4287afa94426fa8050c9
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Відповідність стандарту
ID: 275a7adfecb54ed0b89ab1ede36e3c20
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Сорт
ID: 68e355df69b64c118609b893524d4a80
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Термічний стан
ID: 077087de5e3446f49386f3c641290f89
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Частина
ID: 76ba1cd66472412e9c5233ab7caeb797
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Вид
ID: 4efc01977f334504928be77122d0a209
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2cb7c2edf166412fb117a475f623a8dc
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ad768fa865e9421b9261a0d885aef030
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
З шкірою
ID: c382eea40f914d01b7bc98b0f10a3c2c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Наявність кісток
ID: 047ebf7afef34b29b63a3df2265ef925
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e3943009cc04d64abbc29dc033c6202
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Термічний стан
ID: cb0e2a7d47844380a91ff463cb0e4021
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Частина
ID: d8b7613ccbcc4138a48eab06ad8f86eb
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cff2a1c5f6264b2fb0d16ec02da5baa0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:59
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження