-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М’ясо охолоджене (свинина, гомілка, бедро (стегно), філе та крило куряче)
Поставка товару за цим Договором здійснюється окремими партіями не рідше ніж один раз на тиждень на протязі 2 робочих днів, що слідують за днем подання Заявки. Заявка на кількість та асортимент товару подається уповноваженими Замовником особами (працівниками відповідних закладів освіти) та приймається Постачальником у будь-якій зрозумілій Сторонами формі (телефоном, факсом, листом, електронною поштою та ін.). В разі форс-мажорних ситуацій Замовник має право відмовитись від отримання товару, обґрунтовуючи це відповідними документами
Завершена
156 600.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a95d518bef7349f68fcb6a70cb480b52
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Частина
ID: 3e14ed5bb820422eaf569a570b9ddbeb
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Термічний стан
ID: 44f1baf07a3c4dd98382eaa7a9d8457a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f4edaf8dcf894333920ef4bb78ef0ea8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
З шкірою
ID: 3df73fb16aaf4b89868c47b006da5388
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Наявність кісток
ID: 57f52395956d47a9861082abd2d5ced9
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 656ec0be1c744c4ea8a033826130b794
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Частина
ID: 0be554f076c44d76a71943f2caf351a3
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Термічний стан
ID: 5b67b2c8f0894b54a9d0216d7cbba7bd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 089c22a9ea264df5b2db0caa45ca12ab
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Наявність кісток
ID: 412cbeeaa48c41bda42c89b426bd5456
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
З шкірою
ID: c87d6081c9e842ea9f5b82a13359fccb
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b66208016a3245e4a2b59fd1cabebefd
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Частина
ID: 08c1e4d57dcb46cd94defefdef5ca5ad
Очікуване значення :
гомілка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Термічний стан
ID: 20b61ecfa98a499ea5adb58db797b416
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 391f02aec71f4e5e80ba55a2777b1bb1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Наявність кісток
ID: 7482094908164c13af859627a55845fb
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
З шкірою
ID: c0813abee11849f7952a63a795197dd0
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 40baedbe87c5442c99c980a6ed7fdebc
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Частина
ID: 38c5af6384364c9b9ddabbcd76b221ba
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Термічний стан
ID: 8025ae353c82412283cc6a82b7f523ae
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Відповідність стандарту
ID: bec6353202cd4698a097123545759fe8
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1d415b6d4acd4bb294d69744db75e322
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Частина
ID: 9e6710dd0d6f4bd39129a86d4e8e6f3b
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Термічний стан
ID: aa0ffc39c07d47be8afd5f93d8001d76
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 22:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0b8b9d9cd73c421e9fc2e8d355669ce1
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження