-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М’ясо
Товар постачається на умовах DDP («Інкотермс» у редакції 2020 року) – на склад Покупця за адресами (якщо інше не визначено у заявці): - м. Київ, пл. Солом’янська, 1, - м. Київ, вул. Святослава Хороброго 9, - м. Київ, вул. І.Бекешкіної,3; - м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 53; - Київська обл.,Фастівський р-н.,с. Віта Поштова, ННІ 1;
Завершена
2 825 475.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8534fc769c884f34ab5e3fb04d5b62c4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 6f048772d8414d02b96beae0312ba6af
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: 860250d770014fd99d5830935c1b3424
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1ee41a18e0f34aa2bd81c3c8e053bb03
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
З шкірою
ID: eb03507ab65147c7a6448e8c5d9769f2
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Наявність кісток
ID: 781bdce270c84e30870f9972d2f46aa9
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f7c8a52fdfce487fac7a39eeff1d4c22
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 3f12d9c9cf82402a84ca7eed44e36372
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: de69e02003d54e0982b79186dd3d974c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 37806fff4e1e4cd589e480996232fe14
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
З шкірою
ID: c849d2b10c744a49a499ed3754cdabbb
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Наявність кісток
ID: 4daf9afd92494b0b836ddee2d2efe48c
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fed9a7a5b59e41c397c3b09830da6b80
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Вид
ID: 0616608f5f3c49f394488a9ae5c4e82d
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 3a10b67901a54a91bc296c1d341ed1e1
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: d057b499dcc1432b9de545b8f86f0b0b
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: efef49046ded46e499767d90d14e40ff
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 1b8ae440668f440092c7399b6dbac402
Очікуване значення :
ребро не обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: 95b00006c0f847b1929ff58389e6154e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність стандарту
ID: 8995dad3145b4fcf83fc8238825da978
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d2fb4d71a71443a5bd1b5d882172e288
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: ff8790b7964f4ebe873ac5dc3a913f9e
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: c22933f03e89498c813dfa2cae102118
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: af780c7b0bf74e4e95b51e2551785b43
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6ec5283e1f9447799183b658a7d2fc8d
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 7c9e868ade2c4de390b62f4f643a60bf
Очікуване значення :
окіст
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: 579133dcdca5439e8b47a4b2cb4a24b6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3e9eb3e4f1004b059e2443d1802f67f4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f57c866cd71a44b4a661cb100a2f1bf7
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 1dcb2ef4599f4449bd0ed8dbeba69eae
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: e966178def744b6da6f6874065bc99e8
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 959158a419e54f668c39d8195a87a261
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9bc9a53d01064ffea0a3e3401ee272d3
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 53355eff4f5b4236ac9ad804c5a9cc36
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: b74a23a3213c4a9494415773211fa2f2
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність стандарту
ID: b9cc65f6c1d34e21914878287ae9ef7b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 355afcc2920a40d1bee51a7cd78d0074
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 2c3a6e5953514477b36ef3c1d631a6bf
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: 6eb735dd99ee4e548a682d0c05e65499
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність стандарту
ID: 80be1754e17b48679be9129f2f763be9
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cb5b5d9336844543bf511b23d7eca235
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 83c40d67bf4e4cc881e45039fb057e87
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: 8da719b041b6474f9aa5b6231081afdf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність стандарту
ID: e7d11527de724d1ebc8c5cf2a34929c2
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5fbe62d78e414a73940be5c6f3a83f9b
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Вид
ID: 464c49fd1f8d4f77bf17baaab26f34b8
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Частина
ID: 3e437325dfb540c3bb8af4a3b66e09b4
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Термічний стан
ID: f77c4e8d71804e0d8190311f368adbed
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Сорт
ID: 3212dc445092476bb44b87af9c631877
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Відповідність стандарту
ID: 635d616dd47d4ea19d4e92afe9ed942e
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 1c04489b949c44bd9b7bb5a53d274764
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Документ
На дату укладення цього Договору Постачальником надано оригінал банківської квитанції
Оригінал банківської квитанції
ID: 6a8cbfacbe8240d3b7f4028a75b8e095
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Документ
Оригінал банківської квитанції
Форма забезпечення
ID: fa55f7e8863842e1933d61cb21b5137e
Очікуване значення :
Іншій формі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Документ
Строк дії забезпечення виконання договору має бути не менше ніж строк дії Договору
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: 786452073bdb41f09b3a519374e4f0fa
Очікуване значення :
10
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 19:17
Документ
Виконання зобов’язань за цим Договором забезпечується внесення забезпеченням виконання договору (відповідно до статі 546 Цивільного кодексу України) у вигляді перерахування коштів на розрахунковий рахунок Покупця.
Платіжні реквізити Замовника:
Отримувач: Національна академія внутрішніх справ
ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 08751177
юридична адреса: 03035, м. Київ, Солом’янська площа, 1
банківські реквізити: р/р № UA618201720355169006000000175 в Державній казначейській службі України, м. Київ, МФО 820172
Призначення платежу: забезпечення виконання договору по запиту ціни пропозиції на закупівлю _______________________________ (Посилання на номер оголошення про проведення процедури закупівлі- __________________)
Постачальник зобов’язаний не пізніше дати укладення Договору внести забезпечення виконання договору в сумі, яка становить 3 % від вартості Послуг за Договором, визначеної в Договорі.
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: 836801fd612b49cb817139affe285aa2
Очікуване значення :
3
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження