• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (м’якоть без кістки свинна, охолоджена; філе куряче, охолоджене; м’якоть без кістки яловича, охолоджена)

Закупівля згідно постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р., п.11 (зі змінами та доповненнями). Постачання товару здійснюється мінімальними партіями щоденно (крім вихідних) з 07:00 години до 08:00 години згідно з попередніми заявками Покупця. Заявка визначається Покупцем в залежності від фактичної потреби та надсилається Постачальнику в усній формі (шляхом телефонного зв’язку) та/або письмовій формі (зокрема за допомогою електронної пошти, месенджерів соціальних мереж тощо). Дні та години поставки товару можуть змінюватися Покупцем враховуючи потреби закладу. Продукти харчування постачаються за установленими нормами відвантаження у тарі та упаковці, яка забезпечує їх збереження під час транспортування. Продукція має бути маркована та фасована відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 90% від визначеного виробником даного Товару. Переможець відбору разом з підписаним договором має надати документи, що зазначені у Додатку 3 проекту договору. Ненадання зазначених документів у вказаний строк буде вважатися відмовою Постачальника від укладення договору на умовах, визначених Замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проєкті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників.

Торги відмінено

730 844.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a669dff45df44e58afa260bd0bbc4c7c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Вид
ID: 509de1bc56ea43878431e8e4e086430e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Частина
ID: e4ef2e972a954141a8418d244c8009a5  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Термічний стан
ID: d85094d8c58e4c91a8000b43afa06403  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Відповідність стандарту
ID: 678a6e55de4644af9395f143e09271c5  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 35f2a5c872f8483792412d3c2a3f9738
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Частина
ID: 0e699417cb5741559f91547d751af0b0  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Термічний стан
ID: 4275837bb6d2496bbc42ddc6b628e058  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6a6fb7603d284d92a7d8b4be7f444a28  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
З шкірою
ID: c8b92796207e4cd6aa96afa9f3da66c4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Наявність кісток
ID: 9ff97ac96d1c4b9aa4ac2d1034567b37  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3f34dc8e63884fa1a0d6a622f8384af2
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Частина
ID: 983d0fe4f6984329a65961b6df6a2850  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Термічний стан
ID: 1a5aefadaa884ec2838bd8afd72fcfa4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 14:30
Відповідність стандарту
ID: f31a9b3854c548d884aaa2230ceb3120  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження