-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Завершена
454 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c6ba070dcfb4437ebcee1a4ac75e2cb9
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: a668f35920ad43b6a62b8953a09febc4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: 2b02b1a3bbe64b2f8bb1402c2258e45b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Частина
ID: cc73299e37a54c38b472c00d16974616
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 537a4bf56c9f49c99030533521586e31
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 401b52231c3f44a4b15f4a1f2409f1d1
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
З шкірою
ID: c382eea40f914d01b7bc98b0f10a3c2c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Наявність кісток
ID: 047ebf7afef34b29b63a3df2265ef925
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e3943009cc04d64abbc29dc033c6202
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: cb0e2a7d47844380a91ff463cb0e4021
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Частина
ID: d8b7613ccbcc4138a48eab06ad8f86eb
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c6691d9bb59f4b02b36856da839dcba2
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 11:39
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження