• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Биток яловичий, заморожений, ГСТУ 46.019; М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019

Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019

Завершена

675 170.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c67459b63d244da4b1b3262b1a8c2ca4
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: 6dfc5cb0a7764b529d76c53810430f20  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 7e5b6af4ce404ce7a25af39478ca233a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність стандарту
ID: 4c193f370eb949c195e4d858ee395f5a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3fb684966c8f40a3826ae89997550d55
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: ea2843b919dc40188329e8dd23dc4d69  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 17a5ed575cff4375aa5ae61743d87ab6  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність стандарту
ID: 86eceee6a7e44eb4a01dd05847c5caef  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b70b622eba8b4c75a612692898840857
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Вид
ID: a9cbf9e02a2f45db9b3572c21e401bc4  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: 3acea7c6a011430c8783e8cd83690a74  
Очікуване значення : биток  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 2b6eb65856ac4055a44a550e6635a765  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність стандарту
ID: c1ee852b0e0641d48a07457dca983b45  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b8ddb7079504474ca41c9bda899f28d8
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: 0d6643024fb04898a3a7a4852ec31397  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: bbc41a3ca5d84e84a221b1325529c68b  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d8aa4c595a1d494db848e509aadb6b12  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Наявність кісток
ID: 4a315cb843a74279921538b50be64d37  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
З шкірою
ID: e968bd34388a4b76bf05c0b799839a1e  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 385b3d3cd3c34da8808a1be4e1c7c4cf
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: 2a683d5b93da4b10ba8f3ca109ca2590  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 4cef2d1c91804a3591852f828fedeece  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a9076e004d1f4c308f858764e65e09f3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
З шкірою
ID: 5443b14faad64568b6201f1b3c1cb884  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Наявність кісток
ID: 61fb95b3d0124960a2664cd6cec694d0  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fecdb13150584d188f0c04589f0cb832
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: b0ce4d21adcc474eab0da443bcf14ed7  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 65215137b3b947aa96738a359945deee  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність стандарту
ID: 54197eb5bc7949efb4bc2f310fa1dbb2  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 712200d8fa7748479fda66f232242692
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Вид
ID: ba2a0115049e44ee910851882f209f59  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Частина
ID: d82646fe82c3437ca536c4f1fcfae556  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Термічний стан
ID: 33d5c4205e4b466cb405e5209c0e8ff5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.01.2025 08:50
Відповідність стандарту
ID: 2631fba4c1a44a41a2cc5809bb3ad447  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження