• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Вимоги щодо поставки товару: Поставка відбуватиметься дрібними партіями протягом 2025 року згідно заявок замовника в робочі дні з 09:00 до 12:00 години на адресу замовника. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Заявка може бути здійснена письмово, на електронну адресу або в телефонному режимі та має містити інформацію щодо кількості товару. Поставка та розвантаження товару повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. На недоброякісний товар складається акт і він повертаються постачальнику. Якісні характеристики товару: М'ясо свинини нежирне, окіст свинини, без кістки, охолоджений; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; зовнішня поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Продукт повинен бути виготовлений в Україні. Форма пакування – упаковка від виробника. Філе куряче, Стегно куряче та Гомілка куряча повинні мати запах, властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів. Продукт повинен бути виготовлений в Україні. Форма пакування – упаковка від виробника.

Завершена

158 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d2c6221d10c64c6ab85954ea9c09ea5a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Частина
ID: 7ad5e73e2c044623af651f748c744d52  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Термічний стан
ID: 3416229cbe6247759a54205de70ff582  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Відповідність стандарту
ID: e78965b9e81f41e292a856d5273e2fc0  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d580f27577354a2786e183cb348758a4
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Частина
ID: e6135a144fa84bafb1af4043466c62f4  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Термічний стан
ID: 872698529742495bb08a3245824ff5ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 581a745262e046deb7ac38b821e7457b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Наявність кісток
ID: bf7193b63ce84a9794b6fa60a4b30e84  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
З шкірою
ID: cf5b14b6ef6c4b5f8eb963a95de24b6c  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a75b8bbb8a8c48c7b58e828569c705ad
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Частина
ID: d3a0e53522224c79ae6663f5d668e8f8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Термічний стан
ID: 53d484fd94064cbc94f0df8cae062038  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f70048f9f3a2455799c646dde93a9abe  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
З шкірою
ID: 11b56f69ec1742fc8bc2e1f03e4ec7d3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Наявність кісток
ID: f6f00031866a411bbb82fce2a4dc2762  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1dba62f0227b4e199849247f96637d85
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Частина
ID: 23e04d792ce6469a9ae92827adfaaaa3  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Термічний стан
ID: 2da16f4551fe4d7099a6e31d57c06c6a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 04d60595b436466b909bd7675f5abf46  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
Наявність кісток
ID: 357d89c7df9b4fa8ba022d396c8e38c2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:17
З шкірою
ID: f199fdd66b2b4364aa792473bc9f6b62  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження