• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’якоть без кістки свинна, охолоджена; Четвертина задня куряча, заморожена

Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.

Завершена

185 250.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dec56a52c06a481e859b07c8f2597173
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ad2c034967ae49f9ba3c943cb594e1ba  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Термічний стан
ID: c9008c0142f34334a88c2173862aac6f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Частина
ID: 089cfbb9fbb8431b84057c0b32c4cb08  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 44d4d14e53414888b955b7ce161fa5c4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Термічний стан
ID: b1c7f91049354104b5bab0c791ce6863  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Частина
ID: 1596c6439194493dbdfc77589e50b4c0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 16:05
Відповідність стандарту
ID: c639ff7329b74b3281d12b95dcb850f6  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження