-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Яловичина м’якиш; свинина м’якиш; філе куряче; стегно куряче без кістки зі шкірою
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 Поставка Товару здійснюється Постачальником окремими (малими) партіями щоденно згідно з наданою Замовником заявкою (телефоном, листом, або в інший спосіб) до 08.00 години наступного за днем заявки дня. Моментом постачання вважається дата прибуття Товару на місце постачання
Завершена
1 334 674.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 639fc0e622a0489684e7832fac997561
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Частина
ID: 017ebb63dcc4421f9f0cff916ff31b9a
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Термічний стан
ID: 17f2f596430b4836b9b54856aa952594
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 47e9b131b1b242b1a0f9c6628a250cdd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
З шкірою
ID: 7edf030c00104acc871ebae761338e82
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Наявність кісток
ID: a071cb6cd2aa442d946d4f3e57a4b304
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ca2d795af37c4614a2b07623516a5dbb
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Частина
ID: cee0b8ff8afe4c51b69c9ca84ddef9e7
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Термічний стан
ID: 68e0f87cfb0d4a329e2edbd11991ee52
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Відповідність стандарту
ID: 34c9da6938d14eb69ef72d9f5cc45c14
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0b7646a8060146419d82621d3010a46b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Частина
ID: 2dff15c42e154a07bab378e5fd2ca740
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Термічний стан
ID: 67450f2f62d345a3937033c3829f03c0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1ffb16034c2742229b54916e8bf5434b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
З шкірою
ID: 7a1f2fc08d4b4f5eb72933261418ffa1
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Наявність кісток
ID: 24b2d17e358a4ecdbf33be51a68a54da
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: deb63285bc654cfc99b83a40aaea1e7b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Вид
ID: ed3d1a52913a4683a4d24feb30b9d1e7
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Частина
ID: f8d2e5f0173a4747a95cad897bdfd991
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Термічний стан
ID: 703942d34d1f4503807b3909f6f8b13d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 13:07
Відповідність стандарту
ID: f2ede660b37849cfae1e7dbd60560b96
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження