• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина( Лопатка свиняча охолоджена) 1. Філе куряче (охолоджене) 15112130-6 Курятина: - філе куряче, охолоджене; - поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; - на розрізі м'ясо не липке; - консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; - м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. 2. М'ясо (лопатка охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина М'ясо (лопатка свиняча охолоджена); - М'ясо має бути Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. - М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. - По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. - По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. - Не допускаються дрібні частки та обрізки. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2025 року. КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» КПМР, вул. Івана Мазепи, 31, продовольчий склад №1 та вул. Івана Виговського,17, продовольчий склад № 2. м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл., 32300. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом десяти календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2025 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації

Завершена

335 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 157d0715322d4498919d241bfe7092ed
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Частина
ID: ef7a6f3c6c8641049458f85523295a1b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Термічний стан
ID: c784616ddcad47619021e1d806d48a0d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b7dcdf5ab1854fb4951d6c8e6f274daa  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
З шкірою
ID: 1d218755a38b4166a753894033856f8f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Наявність кісток
ID: cc245caaf50046878966f5cb22124b1b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 81d9da1b3c0c4a8a9c79327753c29edb
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Частина
ID: 1c782f5f63f2497f9771199c54c1d0d6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Термічний стан
ID: 5b3b2c69143f40d9af5d519c11484b5d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 12:04
Відповідність стандарту
ID: 4f4b03e0d4034040adf41499560d1a7a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження