• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

м'ясо куряче (стегно без кістки), м'ясо куряче (філе), свинина, яловичина за кодом ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо

Місце поставки товарів: за адресою закладу на підставі заявок в асортименті та кількості вказаній в заявці не пізніше 1 доби з отримання заявки. При цьому при наданні заявки Замовником до 17 год. 00 хв. поточного дня термін поставки товару Постачальником до 12 год. 00 хв. наступної доби. Періодичність поставки - щоденно (у дні відвідування). Поставка товару за адресою: -19031, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Степанці, вулиця Лісна, будинок 4 - ЗДО "Білочка" - 19031, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Степанці, вулиця Хмельницького Богдана, будинок 2 – КЗ «Степанецький ліцей» - 19052, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Таганча, вулиця Центральна, будинок 46 - КЗ "Таганчанський ліцей" - 19052, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Таганча, вулиця Центральна, будинок 46 – ЗДО «Ромашка».

Завершена

318 525.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 87f09096c60b4c509b1e0804883e4271
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Частина
ID: 2c75a13de07d43148615e09c384c1820  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Термічний стан
ID: db2693c0cee7403eb6790bec6bdad5ae  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Відповідність стандарту
ID: a197cdc456e243d09f09d02f55e745df  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dabda523a1a24411bfe377f610ecfdd3
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Частина
ID: 6455b9686c74412499cdfb8a81a166ba  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Термічний стан
ID: 0acc894690fc43a0a0e3ea41a420b40b  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b50a8e2f1274405fb9f3a08e614c4e0e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
З шкірою
ID: 32aa052c6b13419d824f95c9623c7116  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Наявність кісток
ID: 5a401cbfe92b406a86d211bf2a434154  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 99320dfc92c04b8b98de59e5427b635b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Частина
ID: ef79afb16fb34d5faf2206f2d53a3dae  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Термічний стан
ID: c17a282b23a74a43a8d6f3d37ed96431  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e9279a59368e457ab7115750e3c7ba1b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
З шкірою
ID: 6852e420719244deb51143a9862440d1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Наявність кісток
ID: 084c1d7d9a784b55a8625aef6c6c135c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: de11e095aceb4749a37a6c57732dde3b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Вид
ID: a045d4bf9c9c4e3692956932ecfea778  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Частина
ID: f8fd5f7b104048e59fcceacd13055160  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Термічний стан
ID: 686746822c3d409d95f4e3db6f67d27f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.01.2025 11:05
Відповідність стандарту
ID: 39aedf5cf00540b4901781e0cfbbb56c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження