• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Забезпечення продуктами харчування: М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка товару повинна здійснюватися протягом 3-х діб з дня замовлення в спосіб визначений Постачальником. Поставка товару здійснюється партіями, 1-2 рази на тиждень відповідно до потреби Покупця. Місце поставки товару: Доставка та розвантаження товару здійснюються за адресами закладів освіти, що підпорядковуються Замовнику згідно Додатку № 2 проекту Договору. Доставка Товару до Замовника, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником в межах загальної ціни Договору

Завершена

766 620.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8799824a87d4480fa152164b62ad7859
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Частина
ID: 339037b472e742b29d6faa7ca079bb5d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Термічний стан
ID: d8e1a3e64a284640bb57811e6a24c0fb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a8afe899267a42f29cc75f9035cbcf40  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
З шкірою
ID: 6a6463fc04b4427f986c3a300d3b0bb1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Наявність кісток
ID: f3e5755b7ef3457084e23b2d6ed7aad6  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1f54d046fa3449f29bda45c27de172e9
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Частина
ID: 53a62e73ff934a03bea4a9cf16bfc1be  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Термічний стан
ID: dd8ecf58e1294dec90dd3179538fbcda  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 383b813203354601a3cc408737e9cedc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Наявність кісток
ID: 8bce6083a37a41d0bafbd0f39affd4a8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
З шкірою
ID: 687793aa821d4af9a57fb4a1130595cb  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ef6dfd3207c2496a80152945702bdf47
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Вид
ID: 1ea0f959f05c44918ab5a67fa63253c9  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Частина
ID: 7113790a424d4cdea2a73238d7487fee  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Термічний стан
ID: 1b69c4f11266440aaa07a7f25b4dab86  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 21:48
Відповідність стандарту
ID: 5b929a3e73c2416bac7aef4b2ba84937  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження