Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
Сік фруктовий, томатний сік
Сік томатний 100%, без цукру, відновлений, стерилізований, фасування 0,95л, Сік грушево-яблучний 100%, без цукру, відновлений, пастеризований, фасування 0,2л. Місце поставки товару: 29000, Хмельницька область, місто Хмельницький, проспект Миру, 76/5.Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року.Оплата сплачується Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника після поставки товару Замовнику протягом 30 календарних днів, згідно наданих Постачальником накладних за наявності фінансування, але не пізніше 31 грудня 2025 року.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e5fb1287b5e941ed8683f1937e187b11
Критерій стосується номенклатури Сік томатний 100%, без цукру, відновлений, стерилізований, фасування 0,95л
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Цукор або підсолоджувачі у складі
ID: e5ea91cb89df45b392fd9e0e72e34a19
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Кількість соку або плодової частини у складі
ID: d2726f4cf8ed4d898060bdadc7001cb4
Очікуване значення :
100
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Об'єм
ID: edb2ff73bfd9406b94ad5f67343fb4b2
Очікуване значення :
0.95
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Упаковка
ID: dd6b25cce2df4c20ba9999cecdb3e3ed
Очікуване значення :
пляшка картонна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Освітлений
ID: 92daaeaa6e71488cb3a3bd4426d2076a
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Наявність м'якоті
ID: c45e458fc8554812b4e1261902fa2bdd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Спосіб обробки
ID: e913b4b6c5144f0785eddf4d9fd1a546
Очікуване значення :
стерилізований
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Основа соку
ID: 820bc4b5f1b947948e26a8ba682d1299
Очікуване значення :
томат
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Вид
ID: 1038ced891c546d6b27442969ffff2fe
Очікуване значення :
відновлений
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 37b5ead45f024fd986eceae31fe03496
Критерій стосується номенклатури Сік грушево-яблучний 100%, без цукру, відновлений, пастеризований, фасування 0,2л
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Додатки
ID: b5390bebfe8c41338cdf7df8d91b60b8
Очікуване значення :
яблуко
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Цукор або підсолоджувачі у складі
ID: bd886e7c8c2a4ee3aa421cc153896e22
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Кількість соку або плодової частини у складі
ID: 4978d5a3fbdf4bf68c2e00e52c69e0a6
Очікуване значення :
100
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Об'єм
ID: a1a78b7968864006b87f04b5d41f12df
Очікуване значення :
0.2
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Упаковка
ID: 362b86aa61e9480b8d24b308dee98101
Очікуване значення :
пляшка картонна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Освітлений
ID: 816a6d8475e54e1fa58ebc73ddca65a0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Наявність м'якоті
ID: 8b33badcfc8f431392b54fcd512a0705
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Спосіб обробки
ID: 27533f2f9f614422b485ef98da03e28b
Очікуване значення :
пастеризований
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Основа соку
ID: e065e518a7714b488781271ab6ff1539
Очікуване значення :
груша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 20:42
Вид
ID: 6cbdc4ca058e4834a3911c4dbd8d0edb
Очікуване значення :
відновлений
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження