-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, м'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Поставка здійснюється по заявці Замовника не менше один раз на тиждень у заклади дошкільної освіти згідно додатку № 2 до Договору, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником замовлення на поставку товару
Завершена
562 840.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8baf27d219ad4bfcb9a47fc0f7252df6
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Частина
ID: 57387d542a694c7e8b05b9e32898619e
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Термічний стан
ID: 9efe93865976472ca9be1216e9befdb1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 653499e98dd04c578a8f7a1f8224b2b3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Наявність кісток
ID: c42295b9ae4e4adcb8fee10578f8b753
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
З шкірою
ID: 7e04d583284340b786c0a2a9c29777ca
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: eb03446c5a0049498e13c0528fb0ab10
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Частина
ID: 9f5494ce83ad415496a4d15564e917eb
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Термічний стан
ID: 9cb644af0abc43878337a5452ada6753
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Відповідність стандарту
ID: 00f45259e631468e84ec9b43bf531a99
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 05cac59467e249cd9cefc147f6cb26a7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Частина
ID: d6c6d154092d43cda107b75075245eb4
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Термічний стан
ID: 5b538b0429924d3584ab20d23809e2d0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b4862b02f2ea4125892f6dfa543f1a28
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
З шкірою
ID: 23e20d61680045e8bd5d64061f4b0801
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 16:07
Наявність кісток
ID: 0cb84f6c895e465cb318e0394f8bd829
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження