Характеристики товару, що закуповується
Сік апельсиновий:
Вид: відновлений
Основа соку: апельсин
Спосіб обробки: пастеризований
Кількість соку або плодової частини у складі: 100
Об’єм: 0,2 л
Необхідна кількість: 5000 шт.
Сік яблучний:
Вид:
Основа соку: яблуко
Спосіб обробки: пастеризований
Кількість соку або плодової частини у складі: 100
Об’єм: 0,2 л
Необхідна кількість: 5000 шт.
Постачання ТОВАРУ здійснюється окремими дрібнооптовими партіями виходячи з поточної потреби ПОКУПЦЯ, визначеної у відповідному замовленні. При цьому поточну потребу в товарі ПОКУПЕЦЬ визначає самостійно у відповідності до чинного законодавства. ТОВАР повинен бути поставлений ПОСТАЧАЛЬНИКОМ не пізніше 2-х робочих днів від дня отримання ПОСТАЧАЛЬНИКОМ заявки ПОКУПЦЯ. Заявка направляється ПОСТАЧАЛЬНИКУ телефоном та/або у інший, узгоджений Сторонами, спосіб. ПОСТАЧАЛЬНИК зобов’язаний поставити ПОКУПЦЕВІ товар, якість якого відповідає встановленим чинним законодавством України для цієї категорії ТОВАРУ. Технічні та якісні характеристики ТОВАРУ повинні відповідати нормативно-правовим актам (державним стандартам/ (умовам) / технічним регламентам / нормам), вимогам чинного санітарного законодавства України, закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.199 р. № 771/97-ВР (зі змінами), тощо.