• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Закупівля здійснюється для харчування учнів 1-4кл. Товар постачається партіями згідно графіку замовлення узгодженого з Замовником та керівниками закладів освіти по кожному об’єкту. Строк поставки товару: за заявками Замовника (не рідше ніж один раз в тиждень). Місце поставки товару: с. Коршів, вул. Незалежності, 2а, Коршівський ліцей; с. Ліски, вул. Сагайдачного 1б, Лісківська гімназія,. Датою поставки товару є дата, коли товар був переданий у власність Замовника в місці поставки, що підтверджується відповідними документами (товарно-транспортними накладними, видатковими накладними, рахунками-фактури). Навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування товару до місця призначення здійснюються Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником з використанням транспортного засобу, який повинен відповідати технічним та санітарним вимогам, які підтверджуються відповідними документами. Водії та особи, які супроводжують товар повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Товар повинен відповідти діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 00С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. М’якоть без кістки свинна, охолоджена - м'ясо свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. ДСТУ 4590:2006 М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» М'якоть без кістки яловичина, охолоджена - М'ясо має відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Великокусковий безкістковий напівфабрикат яловичини охолоджений. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. М’ясо яловичини має бути свіже без видимих змін структури, без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, забруднення, не допускаються дрібні шматки та обрізки. М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Оплата за поставлений товар здійснюється Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника . У випадку затримки оплати товару Замовником через відсутність коштів на розрахунковому рахунку, або припинення фінансування Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 7-ми робочих днів з дня надходження коштів на свій рахунок, Покупець не несе будь якої майнової та фінансової відповідальності перед Постачальником за затримку оплати товару.

Завершена

105 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b0a0ca5f3b7944369aacc1010e26ca4f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Вид
ID: 9731349eee5e4a1a826b4afffe54a061  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Частина
ID: e62a87036935474bad1fb672fe072d89  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Термічний стан
ID: 447468abc1bf482090e1632457fdabc4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Відповідність стандарту
ID: ed841f2ced0848aea7cff727e537c2fe  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aec784c41b6b4b70a8d0b85cfcadb2fc
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Частина
ID: a18a6376b64742b1a023d0e241f6086f  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Термічний стан
ID: ea94818c28e64d0c90ccb554028bcdc5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4d4cf4f046c8414aabe102278c994072  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
З шкірою
ID: 9ef5c4db8a624f1da3e25b66983820d6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Наявність кісток
ID: e26bd163bd744250b4ba612d7b46040c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9d963773cdb9482da6efdbeab6043d3b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Частина
ID: ce1d75a423704e8a988a92b1dc85371e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Термічний стан
ID: c46faeb2b30e40a6a00c5693cd56a292  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 15:13
Відповідність стандарту
ID: f24a15208b3649f2b259df1b7613a8bd  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження