• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий

Ковбаса напівкопчена з свинини (сорт вищий) ДСТУ 4435 Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху; Не допускається продукт з: пліснявою, слиззю на оболонці; Батони повинні бути прямі. Пружної консистенції. Вигляд фаршу в розрізі: – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям та порожнин; Строк придатності на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Фасування - вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка вагою до 3 кг. Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Обов’язковим є маркуванням на кожній пакованій одиниці. Маркування має містити таку інформацію: - назва; - найменування та адреси підприємства-виробника. - кінцевої дати споживання та/або дати виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування, а саме не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджував, підсилювачів смаку, консервантів, а також ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.

Завершена

12 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 784566dc932d4b7e893ab97d32969ac2
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:23
За способом обробки
ID: bb9d211ba9bc4c1099c634f8d4a75be6  
Очікуване значення : напівкопчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:23
Склад м'ясної сировини
ID: 14583a54acdd432a9007f64f5fed1cde  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.01.2025 14:23
Сорт
ID: 1db0696adce841c6a1bebaa1fa26cc5a  
Очікуване значення : вищий  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження