-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М’ясо (код ДК 021:2015 -15110000-2 М’ясо)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Завершена
410 362.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f913b28d16de472482702b7101557d11
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Частина
ID: 347874c9e74c4b7496fc0f2e7cac77a8
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Термічний стан
ID: a330f803aabe4f048d00533e54c9cdaf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Відповідність ДСТУ 3143
ID: da20124de13e4b629186ac085976a960
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
З шкірою
ID: 9537fcd9047f421885ed08c172a32581
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Наявність кісток
ID: fd8fdd1383bf4c55bc2f4c416915813d
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 467f77a3f9b34bf2932d4375d002e5f5
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Вид
ID: 662290b78df34b938cffc6037cea05fe
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Частина
ID: 853b3670437a4dd482e23a0e8789f91a
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Термічний стан
ID: 0147ffbbcfb44e94843469bf5ca6a7b7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Відповідність стандарту
ID: bb06c417c3e645d8a8403aa4ba41858f
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bd33bd298e2b4a86928ca27a95e3a706
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Частина
ID: 2f12a488692349e1bad6e069a147d6ab
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Термічний стан
ID: 61cfb8084d22490ca8baae747785794e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d1b18f46e450461aba1f2bc3246574bf
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
З шкірою
ID: 6393e321cc4948fdaa57b0ba558f5adf
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Наявність кісток
ID: 998ed3c06e54496fad6291ad2b895707
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 91dd46817e8b42809df3306899b1d13e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Частина
ID: 9d35926b546e4ed4acdb56a9fb5948e9
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Термічний стан
ID: c912b706898e46e9b6073ed538a7221d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 22:29
Відповідність стандарту
ID: 671dbde636554509a7cf7cc3fbdae4ef
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження