• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Яловичина великими шматками, без кістки. Вищого ґатунку, охолоджена. Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4589:2006. Свинина великим шматками, без кістки, вищого ґатунку, охолоджена. Не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 грам м'яса). Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4590:2006. Філе куряче охолоджене, рожевого кольору, без кістки, без шкіри, без механічних пошкоджень, розрізів та плям.Свіже та якісне, без чужорідних часточок, бруду, крові, сторонього запаху. Відповідність ДСТУ 3143-2013. Товар має бути свіжим та якісним (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками). Без сторонніх запахів та слизювання. Не допускається товар неякісної технологічної обробки, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, ознаками несвіжості. Товар має відповідати діючим стандартам, правилам, технічним умовам тощо, що регулюють відповідність даного виду товару. Якість має бути підтверджена сертифікатами якості від виробника. Мають бути в наявності всі реєстраційні посвідчення та дозвільні документи. Поставка товару здійснюється згідно замовлень в період з 23.01.2025 до 31.05.2025. 3 рази на тиждень до 11 години за заявками Замовника.

Завершена

205 955.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 912ce51fbd3b43f9913b9e77d05573e6
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Частина
ID: efa28358f7824bd1aa5b5da6db8ca93c  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Термічний стан
ID: e257357f61ae47d38e799ca83aa65fbc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Відповідність стандарту
ID: c1c76cd570fe40a3989d2e41446443a6  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8ff158fdcb804a82b797c407f3334c29
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Вид
ID: 41fcbac48fdd4b239606556b62a586f6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Частина
ID: b70b2f598801447f84954050aca26d88  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Термічний стан
ID: e37cb4cb20d04dc2917427d44996fb48  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Відповідність стандарту
ID: cbbde794f35d46f3bfa6fc25ed47c1ee  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 165d46e344e748e3935c5d41031378ec
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Частина
ID: f1437af39d2e4a7195cf4cf7ea378037  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Термічний стан
ID: 6f8b624a189e49568cca233c1f8a92b7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 17a5f7ee73ec4f7f8ff9dc220c7bd557  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
З шкірою
ID: e6de1333980749c280d2e3e4f8c4a809  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 21:24
Наявність кісток
ID: 466d4d2ef71e4c4b936378465d9e9c6f  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження