• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Поставка товару здійснюється щоденно

Завершена

1 500 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 37f675a70922409bb4324ee3c11902c3
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 3da3ef22b4e14a2aabcf3749ec594b52  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 803350635b1d4dfb8179a09260e43c1f  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Вид
ID: 4767ba2035634838b8e08466aafac968  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5963e728bc0f449f8c5df490667128b6
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9ce28d0d5fb14742b81519428f6e11ac  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: dc61a1e5f98d4dbeae7dfc328f8091a4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 7b7d6e5989794523a01b80171659c040  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a8bb1679e28a423da27d387f465f3731
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Наявність кісток
ID: 3375a47968f641059b95f2b367bd0ffc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
З шкірою
ID: 3c884b7d26fb46cb9561bedfefec49fc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45eda2efe651419a851f4853402c38cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 96342dabb67d4437ba4383c52dcb45f7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 15e30b7b85aa4d88b77b5dbcdc2cb160  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 81c62da7130d4edca822188c6723bfa5
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
З шкірою
ID: 41d64c2040754ee0b6208a9f44bbb40b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Наявність кісток
ID: 4f3a7a91bdca4794b67e624e95e07645  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c0802a80a63645918e91dc23fd902973  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 75f4ac0ad5014380ad68e48ae6474ea2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 2b832d2ef5e548ceb591d1314e774ff3  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d804fd194d2d46309b3e5fc61f6413b8
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
З шкірою
ID: b30f74231a5b4ea9be2b1a2e01ec5eb4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Наявність кісток
ID: 1a31edd9a88d496893492d2118633a9a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 763ffcd91aac443ca3e4b070cb6f1015  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 4e6bac16507c43b08d697201c65fd623  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: ae1cde345c1744b2a4cd8c56a13c5516  
Очікуване значення : стегно  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a67f7ca31a2f4d26bab203e0e6ca8e05
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 37b13ba6783445aa988b7390fc647c36  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 12a410c2f9fa459a9be355defb837f09  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 38de38f2d8024c36b38477723bd623ce  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e79a209abd844cbb88399782e99fecb7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: d0b585bb55934c5c95a8c6b26b3ee62f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 30c8e4a5192d4ed5af5df8a4222a6f07  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 16ffafd0ebe348ec8aa44656541e4657  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Вид
ID: 3001e4a9b4c24db1ad9b99c3171d0019  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4a1b10aab98542b78543ab22deb74bad
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 5aa195c389054c7f8525330ac4be0ce0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 440441496ea949598589ae5d042ad3c8  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Вид
ID: 80066664ff3d4881939fce86ca301810  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec908712b91846f4a2ae6179ed2b403f
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: bbcca3eabe9649178bb00e4e7dc80964  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 07de53a83e774f7c9fbcc47ba3f2d40b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 8276592319c1478186aa952dca6fe7b2  
Очікуване значення : ошийок  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 92f712e820514538b16a2a7144827399
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: 9af412751340453aadf56eba1ef7537a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 1fe82602bdae416c804eeb5e831a94a1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 25d64b3581084f2ab3b9641261c3b7c5  
Очікуване значення : ребро обрізне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 02d250d56a9c44898ae8d91ee38b2510
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, на кістці, обрізна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: 7371424629d84cf8a99cf6b5064392cb  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 50d2be0151dd4092b7e5ddd2e01a78ca  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 227fbc58f5724dc7b27ad8f38ec6a304  
Очікуване значення : тазостегнова, на кістці, обрізна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a19beea58cb6400b87dbd90ef01dfe84
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: 1c59e2daddbf4d169cd519d660ac4197  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 77d721a940044e7a943f55158a3d7ba1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 5ec24585ea904f6bb4a1a90e5aae3b4a  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 223d693f851742e78bce80b095cf8e63
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: 64d95a51e57b4d8996532b6c148d6bdc  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Сорт
ID: 76ebc4f14f8d42599222c2505ff463f1  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 24c017ea54454c46aa4ce4e10e49675d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: 3e139bf9c27b4f2a952c9d44166775b3  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Вид
ID: 50987607869e447ebe14c6333d7253a6  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 30eeecc9dcb74918b09312de47c2cecc
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Відповідність стандарту
ID: 4bdf85d3e7d34c7893976a0e84416c2f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Термічний стан
ID: 082e0d80f193474b9a87ef435e9f0cbc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.01.2025 14:56
Частина
ID: db76b733a5ec45be9c4b8d5ea17fc270  
Очікуване значення : корейка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження