-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М’ясо ( окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Печінка яловича, охолоджена, Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Товар поставляється за адресою Замовника, протягом загального строку поставки (протягом 2025 року) не рідше трьох разів на тиждень (до 9 години ранку) на наступний день після подання заявки Замовником.
Завершена
482 250.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 358e241cfb244d37b29c7568fd9a29a5
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: 930df56989a74123a15539508c457c0b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: da06045df27847d3a8c424d8c7a17b54
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Вид
ID: fbdf3a2bc7ee4276b6577f19cc5e0209
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a03609cef3104ca2bbdea2fd4b482448
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
З шкірою
ID: cabf6975ca1841fc9eff8d8f77eb6026
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Наявність кісток
ID: a3e2be0d10fd41f48f0648bd596ff716
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0a41359b14384ab7b3ae90b9ca8025fa
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: f52bf71631244530a53f8c952d1411b9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: 302234062db14c798c282e8a6a9c1f16
Очікуване значення :
гомілка
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 018d2d0f6be84e66bd2acf2b9fb92d73
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4b21e537a4ac4a1791e4dd47a4578c55
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
З шкірою
ID: c382eea40f914d01b7bc98b0f10a3c2c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Наявність кісток
ID: 047ebf7afef34b29b63a3df2265ef925
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e3943009cc04d64abbc29dc033c6202
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: cb0e2a7d47844380a91ff463cb0e4021
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: d8b7613ccbcc4138a48eab06ad8f86eb
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a960220b2464d84901584fc005399a1
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність стандарту
ID: 08647491740d48598dbb1240723d23aa
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: d745d4e8758a4c109ae7d8826e38b316
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: fc03c6adae814436af6ad2f877d39400
Очікуване значення :
окіст без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 62f7db08db1041ac88ea677bced9fed4
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність стандарту
ID: 275a7adfecb54ed0b89ab1ede36e3c20
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Сорт
ID: 68e355df69b64c118609b893524d4a80
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: 077087de5e3446f49386f3c641290f89
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: 76ba1cd66472412e9c5233ab7caeb797
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Вид
ID: 4efc01977f334504928be77122d0a209
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 661107a0f7704f269c7c6fd297f4842f
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d6cd88253b9343afa14393346876812e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Термічний стан
ID: d05a51d46535497795b8f692188e0126
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:08
Частина
ID: e22979fd0ab040e7a10bd618a361ddd6
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження