• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011

1. Найменування предмета закупівлі – Овочі свіжі (капуста пекінська перець солодкий свіжий, кріп зелений свіжий, цибуля зелена свіжа) за кодом ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи та відповідати ДСТУ, а саме: - капуста пекінська – ДСТУ - 480,000 кг. - перець солодкий свіжий– ДСТУ 2659 – 48,000 кг. - кріп зелений свіжий – ДСТУ - 5,000 кг. - цибуля зелена свіжа – ДСТУ – 5,000 кг. 2. Загальний обсяг поставки товару: 538,000 кг.. 3. Строк поставки товару: до 31.05.2025 року. 4. Термін поставки: один раз на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 5. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - протягом доби згідно заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 6 На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 7. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 8. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» та постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» додаток 9. 9. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 10. На упаковці повинна міститися інформація із зазначенням виробника, терміну виготовлення та придатності, маси (дані повинні відповідати інформації з посвідчення про якість), відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 11 Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.

Торги не відбулися

41 650.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b39518c3a3f14b449836a7166eeb2fed
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Відповідність ДСТУ 6011
ID: 53a60b5d84514cf79f6c4765abbb9dae  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 65c65619fb514bf580981d3b649489dc
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Товарний сорт
ID: 3dbc4c292fdd480f8680afb0d3eb54f9  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Довжина рослин
ID: 37a4b9ce555b4861a8d31dcfcc801ef4  
Очікуване значення : не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Відповідність ДСТУ 8624
ID: efda630ffa75464f83fcca58dd1e34a4  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a7f407cac84e416c9bad12b888d447bb
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Сорт
ID: b78a1eb721d54638b4bfecf4854f1268  
Очікуване значення : округлої форми  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Розмір плоду
ID: 71ec3d9aab484e8d9b47b07976d97de8  
Очікуване значення : діаметр не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Відповідність ДСТУ 2659
ID: e81b246aed944614b0c18d0509e8e706  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 467db086228b412cba3fb3c762ae69c4
Критерій стосується номенклатури Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 16:00
Товарний сорт
ID: a37e37e48c4d4366bf38da04ecfcc12e  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження