• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Масло солодковершкове 73%, фасування 200г

1. Найменування предмета закупівлі – вершкове масло (не менше 72,5% ж.), за кодом ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло 2. Загальний обсяг поставки товару: 265,000 кг.. 3. Строк поставки товару: до 31.12.2025 року. 4. Термін поставки: два рази на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 5. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - протягом доби згідно заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 6 На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 7. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 8. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» та постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» додаток 9. 9. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 10. На упаковці повинна міститися інформація із зазначенням виробника, терміну виготовлення та придатності, маси (дані повинні відповідати інформації з посвідчення про якість), відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 11 Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.

Завершена

111 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a98346c58281468c87f29705de88f00b
Критерій стосується номенклатури Масло солодковершкове 73%, фасування 200г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 15:43
Вміст жиру
ID: 35c9c41b7e9f47e9b0e7ce58b8d4642a  
Мінімальне значення : 73  
Максимальне значення : 73  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 15:43
Маса нетто
ID: ebfe8886cf824d34b7b025ef5ef30013  
Мінімальне значення : 200  
Максимальне значення : 200  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 15:43
Вид
ID: 0b1acd63999b4c0e98e689001135fe95  
Очікуване значення : солодковершкове  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 15:43
Характеристики не суперечать ДСТУ 4399
ID: 429b1d0d98e24e74ba58f5350c8afdf6  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.01.2025 15:43
Безлактозне
ID: d40b3009e8b24e48995951e8c6943205  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження