-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти (номенклатурні позиції 15542200-1 м'який сир (Сир кисломолочний 18%, ДСТУ 4554, 1 кг), 15544000-3 твердий сир (Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421) СУБВЕНЦІЯ 1-4 КЛ.
згідно умов договору
Завершена
91 480.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8e43bd25e10a4122810b8fa3fdd4e7b5
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Безлактозний
ID: b380cc3b6fda41e1b44efe297ca23a78
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Добавки
ID: 96fabfda34d54116b117f0a64044fdda
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Відповідність ДСТУ 4554
ID: ab002fdb0f4e47a1988619d1eb8a743c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Масова частка жиру
ID: b6243b2450c848e9b24ac926a9677084
Мінімальне значення :
10
Максимальне значення :
10
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 47aa2cfc917b400a8f9504ff07224eed
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Масова частка жиру
ID: 5e0d265fc2d3480dba1d43491a8ea65e
Мінімальне значення :
45
Максимальне значення :
45
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Добавки
ID: fed6fbefbaf54e62aaff00055fa4fec6
Очікуване значення :
без добавок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: e0b6410a256e47b291579a1057eade6a
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 17:15
Безлактозний
ID: 5ef8302145b3400099b95b198a5555cd
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження