-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Цукор ванільний, ДСТУ 1009; Кетчуп; Майонез 50%; Лавровий лист цілий; Кориця мелена; Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%; Сіль харчова, кам'яна, помел 1, ґатунок перший; Перець чорний, мелений
Торги не відбулися
75 110.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d9e966de4271420d9be09b7dc0ddfa67
Критерій стосується номенклатури Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Концентрація оцтової кислоти
ID: 9ce813da3a6f418e9b605e7539256ed2
Очікуване значення :
9
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Вид
ID: d32e5e991ff0405a841b6b1ac6b4632f
Очікуване значення :
оцет
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Склад
ID: 1ec5b01e37224483af8732b5cae55111
Очікуване значення :
розчин оцтової кислоти
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 972a1db3195c40c18821c0ae7544867e
Критерій стосується номенклатури Цукор ванільний, ДСТУ 1009
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Відповідність ДСТУ 1009
ID: 2fe90d4650ee4701ab640e08af967a79
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 71c3b5edfe5342c6bc64547c6e94a775
Критерій стосується номенклатури Перець чорний, мелений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Вид
ID: 6dae5d0c95264266bdf0679f8b309b54
Очікуване значення :
чорний
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Форма
ID: 72eb27f5ed6e4db4ba5901e8d3ccd968
Очікуване значення :
мелений
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e51261417de44425aeac21c685bada7f
Критерій стосується номенклатури Сіль харчова, кам'яна, помел 1, ґатунок перший
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Вид
ID: b20e3cbdc9164e75822bd3336e4b109e
Очікуване значення :
кам'яна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Помел
ID: e95b52bfd05145c2bf2c60c0d103ae4f
Очікуване значення :
1
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Ґатунок
ID: ccc5733fb1794bdca8ab38b82780e55b
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Добавки
ID: ef4313b930fa4b418748baf96205e2ae
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e895be6396984479811609f1c4e28451
Критерій стосується номенклатури Кориця мелена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Форма
ID: 43bb9a7184a54e4ea21e46694fcce3a7
Очікуване значення :
мелена
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 57cdcdce7155479797d5310d3df9e812
Критерій стосується номенклатури Лавровий лист цілий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Форма
ID: c5bbe68786bb447d9dffa069b66c9e08
Очікуване значення :
цілий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 33ea68e1e253473f948e6a94d8af43f8
Критерій стосується номенклатури Майонез 50%
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Масова частка жиру
ID: 0cf1b77693234c9eb6f243170610e356
Очікуване значення :
50
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Вид
ID: aadfc906439b4198b6fec1db07675e6d
Очікуване значення :
майонез
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cd20349f64de4475a8a72c0f61891be7
Критерій стосується номенклатури Кетчуп
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Вид
ID: 17e906e373854186a25c59a2a5da0b91
Очікуване значення :
кетчуп
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.01.2025 13:59
Гострий
ID: f2886e41811d467b8d29e7ea92b6f8d6
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження