• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Сир кисломолочний 9%, Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421

Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р.з урахуванням потреби на 2025 рік. Сир кисломолочний не менше 9% жирності має бути без умісту консервантів, рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання у харчуванні дітей. Консистенція та зовнішній вигляд – м’яка, мазка або розсипчаста. Допускається незначна крупин частість та незначне виділення сироватки. Смак і запах – характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий або з кремовим з відтінком, рівномірний за всією масою. Вітчизняного виробника. Маркування – кожна одиниця спожиткового пакування повина бути промаркована згідно з ДСТУ 4554:2006. Упаковка повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням назви продукту із зазначенням масової частки жиру в сухій речовині, назва, повна адреса і телефон виробника, адреса потужностей (об’єкта) виробництва, дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару Сир твердий не менше 45 % жирності в сухій речовині.. Допустима масова частка жиру в сухій речовині 45%±2%. Сир має бути без умісту консервантів, рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання у харчуванні дітей. Поверхня сиру має бути чиста, рівна, без механічних ушкоджень і товстого поверхневого шару. Консистенція – тісто пластичне, ніжне, однорідне, злегка крихке. Колір тіста – від білого до світло-жовтого, однорідний за всією масою. Смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх запахів і присмаків. Рисунок відсутній, допускається невеликої кількості пустот. Форма –прямокутний брусок із заокругленими гранями чи циліндр. Показник твердості від 51 до 60 %. Вітчизняного виробника. Упаковка повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням назви продукту із зазначенням масової частки жиру в сухій речовині, назва, повна адреса і телефон виробника, адреса потужностей (об’єкта) виробництва, дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО .Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з відповідною температурою згідно зі стандартами. Учасник повинен забезпечувати рухомий склад додатковим джерелом холоду (сухий лід) у випадку необхідності. Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до ДСТУ ISO 17025. Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною. Кожна транспортна партія повинна супроводжуватися «Листом контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора» (додаток 20 Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених Наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року). Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки. Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Постачальником за його власний рахунок та його транспортом. Продукція поставляється згідно заявок Замовника за адресами згідно додатку №2 до договору, протягом 2025 року не рідше двох разів на тиждень. Переможець закупівлі для підписання договору повинен надати: -Витяг з реєстру потужностей операторів ринку -Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності) або копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; - декларація виробника або посвідчення про якість, де вказується номер, назва та адреса виробника, дата виготовлення товару на підприємстві і термін реалізації, не більше 3-місячної давнини відносно кінцевої дати подання тендерних пропозицій. - наявність чинної ліцензії або документа дозвільного характеру на провадження виду господарської діяльності, якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законом. Замість довідки довільної форми учасник може надати чинну ліцензію або документ дозвільного характеру. (Надається лише у разі, якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду господарської діяльності передбачено законом).

Завершена

190 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4cccdee21b30433a80542cf13d3d7612
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Масова частка жиру
ID: c8a250a9c10f47a3a8fcb1ab575d21fc  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Безлактозний
ID: 9eaa1cfd1a8e48acb9990fec29d21dc4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Відповідність ДСТУ 4554
ID: 52beada694054886ba89dbfefc102375  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Добавки
ID: 95a58a164e3c43b6a66ceb4d423ec34c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 60c881068f8545febde278ddc2fc16b7
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Безлактозний
ID: 6b00bac6dfb3423f8f498fe44ed0b0ce  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: e013d42d983149f9a51e5716c8f0faf6  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Добавки
ID: 847f999c52f941a4b1de8aa12631a3d4  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 09:53
Масова частка жиру
ID: a9ef5d2426254cdb819d734472b537f0  
Мінімальне значення : 45  
Максимальне значення : 45  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження