• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019

Завершена

122 328.60 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d03f186df2764e5fa78e66bd931c65e0
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 2421c9c56a47434c9ae0d6ef15c6aed5  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: b980083a1bdb4df3a92d4b106bf0da73  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: b73ec5b2b4ec499788b1364ab9e42a1a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 93579d0ad2334af0bcdea3f62b119e17
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: b7f89016a262482491696b51179ddd88  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 27a388cc211346e58d4ec5e516c5699c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: 4293c5d1b82f4956aa3a1eadf24b8afc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4ded70df8a094cb8a4ee200f96e8e5f7
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Вид
ID: bc67e04f3ef5427598b4e2d868e3c757  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 5f3a76933869424b96e72f99de3fd352  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: e0679e7d7bcc44afbcc7554da2fd057e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: f22b0c78bbcc49cd80185caf2266734c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f9cd074f11c84824a7fc9b561b14318d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: bae774ff069c4a1e97b243be04fb3a40  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 71c7bf2a21484521a37dc2aca2bdb824  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f77cbf03df744d85862c5d70588d82e9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
З шкірою
ID: 98a14df29acf4daab6edd8da532493fe  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Наявність кісток
ID: 41a17c6c33d5458980d7ce522c53df7d  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 31d4250430eb4a358619633af347ebdd
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Вид
ID: 33e86b6268434f75b4ae58ccbd461e29  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 62df54e839d646debcf69de5bf0e9140  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 42f9943776984ce79cb37991f18dcc78  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: a27abc87b6fd46bc8bc61b3b3dba1a27  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 03c161b7850442199000ffa56e6fb93b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: c4f08f89653243dd9d98c2b73d7e23b2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: e948b4940f0a4ce086141ed1e521ec68  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5514dfe3d2714c0ca757f46efa151d64  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
З шкірою
ID: d774a80c9479488cbb61b8726f5b8b1b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Наявність кісток
ID: 759e6e683b9b4707bcb9d0a38da21121  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження