-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Завершена
122 328.60
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d03f186df2764e5fa78e66bd931c65e0
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 2421c9c56a47434c9ae0d6ef15c6aed5
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: b980083a1bdb4df3a92d4b106bf0da73
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: b73ec5b2b4ec499788b1364ab9e42a1a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 93579d0ad2334af0bcdea3f62b119e17
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: b7f89016a262482491696b51179ddd88
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 27a388cc211346e58d4ec5e516c5699c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: 4293c5d1b82f4956aa3a1eadf24b8afc
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4ded70df8a094cb8a4ee200f96e8e5f7
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Вид
ID: bc67e04f3ef5427598b4e2d868e3c757
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 5f3a76933869424b96e72f99de3fd352
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: e0679e7d7bcc44afbcc7554da2fd057e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: f22b0c78bbcc49cd80185caf2266734c
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f9cd074f11c84824a7fc9b561b14318d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: bae774ff069c4a1e97b243be04fb3a40
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 71c7bf2a21484521a37dc2aca2bdb824
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f77cbf03df744d85862c5d70588d82e9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
З шкірою
ID: 98a14df29acf4daab6edd8da532493fe
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Наявність кісток
ID: 41a17c6c33d5458980d7ce522c53df7d
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 31d4250430eb4a358619633af347ebdd
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Вид
ID: 33e86b6268434f75b4ae58ccbd461e29
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: 62df54e839d646debcf69de5bf0e9140
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: 42f9943776984ce79cb37991f18dcc78
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність стандарту
ID: a27abc87b6fd46bc8bc61b3b3dba1a27
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 03c161b7850442199000ffa56e6fb93b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Частина
ID: c4f08f89653243dd9d98c2b73d7e23b2
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Термічний стан
ID: e948b4940f0a4ce086141ed1e521ec68
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5514dfe3d2714c0ca757f46efa151d64
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
З шкірою
ID: d774a80c9479488cbb61b8726f5b8b1b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 18:45
Наявність кісток
ID: 759e6e683b9b4707bcb9d0a38da21121
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження