• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Товар постачається партіями згідно графіку Замовлення узгодженого з Замовником та керівниками закладів дошкільної освіти по кожному об’єкту. Строк поставки товару: за заявками Замовника (кожного дня). Місце поставки товару: с.Коршів, вул.Незалежності, 1а, ЗДО «Малятко»; с.Лісна Слобідка, вул. Центральна, 67, Ліснослобідський ЗДО «Сонечко». Датою поставки товару є дата, коли товар був переданий у власність Замовника в місці поставки, що підтверджується відповідними документами (товарно-транспортними накладними, видатковими накладними, рахунками-фактури). Навантажувально-розвантажувальні роботи, транспортування товару до місця призначення здійснюються Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником з використанням транспортного засобу, який забезпечує додержання температурного режиму зберігання Товару. Оплата за поставлений товар здійснюється Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 20 робочих днів з дня поставки. У випадку затримки оплати товару Замовником через відсутність коштів на розрахунковому рахунку, Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 7-ми робочих днів з дня надходження коштів на свій рахунок. Філе куряче, охолоджене, свіже - 670кг м'якоть без кістки свинна, охолоджена, свіжа - 214 кг, м'якоть без кістки яловича, охолоджена, свіжа - 136 кг,четвертина задня куряча охолоджена.свіжа - 444кг

Завершена

235 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 54a97bd22bd542d88bcdc7bdf02a734e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Наявність кісток
ID: a4da7a54ba6c4abfbf693687031cde24  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
З шкірою
ID: 733f07e6ac454643a2a7088b9bf3067c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f6fa616444ae4f318c24df711085c9dc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Термічний стан
ID: 4c54d57700624a0985462dd99e4bc871  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Частина
ID: aafef397ac6740968d8926e7e615ae36  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 298d54bcab214542b310988bc88162fa
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Відповідність стандарту
ID: a1da35a5c0104068a560e7e5f675a0a3  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Термічний стан
ID: f27418451309489eab7a582c7832d2e6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Частина
ID: 33c70657f45344e7b86cf68d3d5db942  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Вид
ID: 58fae3db94be48a2b0ffe45b903c6026  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 02e6786246eb4b02a75f5fd0fdbc215f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Відповідність стандарту
ID: d7cba2b7a0d84aa59e9d4e0d58ec8e48  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Термічний стан
ID: c7e4f999b743437b9e6b82639ea48f35  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Частина
ID: bbf2855babed4451b4c8dd2cc0a182d4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d813a40f7cbe476bab18ce254f1a5c7d
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0c5d82b1d068460ab1c29b074195476d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Термічний стан
ID: 9ddbc716825d468a9dfb4269f6e79193  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 15:22
Частина
ID: 09b4f0faeb6041adb78c782d2c180d81  
Очікуване значення : четвертина задня  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження