• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)

Поставка товару протягом 2025 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 1 раз на тиждень, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.

Завершена

30 020.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3c035b74889c425c8db0d908253a3b7b
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Частина
ID: 337964135b98472990a3dd0e3157a28e  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Термічний стан
ID: f3d7212fc3e34e27abe6f2c424742cf7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5146cfba60ea46798595bd5d6e6c1eaa  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0be99e72c54549019c36b8c0d1716081
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Вид
ID: 4555e366b0984c15a587679b09fa953f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Частина
ID: 5cc9f861451840bcab236aad658c7924  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Термічний стан
ID: e9fe469b01674a18a053a97cb471a44f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 12:10
Відповідність стандарту
ID: 25a4821e6d574ca0bdde03b4908fc7be  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження