• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

Поставка продукції здійснюється окремими партіями в робочий день з 9:00 до 16:00 включно, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції), згідно заявок від замовника відправлених за 3 робочих дні до завозу продуктів харчування; або ж згідно додаткової домовленості між Сторонами. Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або/чи в усній формі (по телефону).

Завершена

970 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2113fafb5a8341cfb7fe6d9cb4ec9caa
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Частина
ID: d22639275d6a490cbb47a47e50c5335f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Термічний стан
ID: 88f29981c0c4441b84b854e4c3477111  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Відповідність стандарту
ID: 9929ef343dba4df48d7c4b4543c4d57a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1f55b5adc4e44dafa7492e58bd535f6b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Частина
ID: b559a77723da49669ba39539be506e95  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Термічний стан
ID: 8c7f86c78aec49ad9502a4813f32fe92  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Відповідність стандарту
ID: ffd5fce60a0f48198b5fbabc488219b9  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c293805f8a4c46bfbc03d730c12a3cf6
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Частина
ID: a23a52ea6df043ed859b0c83eda63442  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Термічний стан
ID: 434f36bd5cde4389923586d32f906913  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b32a63f3e57145729aeaa2e0e3d878d1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
З шкірою
ID: bbc3327fd8f54afba55cc9501cebec44  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Наявність кісток
ID: 80f82fccaba4449c91e4d4059b9cbb83  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e2a6ae66680d44ee949f9e3c39db8cf3
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Частина
ID: 1afb370bbb2b4865b6b564ec9b0734de  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Термічний стан
ID: cbf724e1fb584aeebdee94ee17b945dc  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cf007379908e4a04996b83fb4306f5a3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
З шкірою
ID: ba178b3715b1475b8cdd53f82bdaf170  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.01.2025 10:33
Наявність кісток
ID: 2a2d95244bb94d18bc7a4cc21f32a042  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження