• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо охолоджене вищого ґатунку

Продавець забезпечує постачання та розвантаження товару своїми силами і за свій рахунок окремими партіями до комори Замовника двічі на тиждень (Пн та Ср з 6:00 до 12:00 години). При поставці кожна партія товару супроводжується: маркуванням, протоколом випробування, декларацією виробника та/або якісним посвідченням, та/або сертифікатом якості, товарно–транспортною накладною та видатковою накладною.

Завершена

938 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8c533bc7fc6d40d8a3c94a66458ff97c
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Частина
ID: c83911629dd84f7a945cd06b85e23036  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Термічний стан
ID: f9591cf6c36643e0be0ce349ccbc9926  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 284dfbf87a2a444da84f5bd8519202aa  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
З шкірою
ID: a693d7cda59b495b9adbb56afba240dc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Наявність кісток
ID: db2d630913be4cdcb8df09394dbc0edd  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8b3988511246410da3528c978d02dbc2
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Вид
ID: 83fc70af1b534661a293946cba8581ab  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Частина
ID: 1e194f048b2148fb81267d26bc801a92  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Термічний стан
ID: 00babbc0cb554b8fbb51e193c9be44e0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Сорт
ID: 9cf5c0b0404f4f709ea56c9f154854c1  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Відповідність стандарту
ID: 8712a8b7e1b14c0caff68bbd22f68f5a  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3e5345f0ff9548a1abd1057c386aead6
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Частина
ID: 170afc6bccee498d99c9c5cb770c6231  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Термічний стан
ID: d736a68ff23549459c51dd7d8d77065c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Відповідність стандарту
ID: 7630aa86d7db4aa881885a86508533fc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 26af9c6f08ee47bcaaf66c89b1703567
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Частина
ID: 4c455904c95146b1a6fbfbb32d6155bb  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Термічний стан
ID: 0b96365df8d342b5a2b278896f43a28f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0a961be1cfc3412fb7434cbf224c88a4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
З шкірою
ID: 0985ea767cd44b59bca2f2224cd67d50  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 22:41
Наявність кісток
ID: f1c338c7548c4a57bb3d03acc6308c18  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження