• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

З метою дотримання вимог ДСТУ 4590:2006 та 3143:2013 щодо рекомендованого строку зберігання свинини та м'яса птиці, поставка (передача) товару здійснюється партіями 1 раз на тиждень, а саме: в понеділок, в робочий час транспортом Постачальника, згідно з наданими заявками Покупця. Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями посвідчень про якість, та/або висновків санітарно–епідеміологічної експертизи, та/або декларації виробника, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару (у передбачених законодавством випадках). Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 4590:2006 свинина має бути нежирна (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса), незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, глибина надрізів м'язової тканини не більше ніж 10 мм, без стороннього запаху. Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 3143:2013 м'ясо птиці (філе куряче) має бути без шкіри та кісток, колір від блідо-рожевого до рожевого, без стороннього запаху, консистенція охолодженого м'яса: м'язи щільні, пружні.

Завершена

66 420.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5565a5b2def4486282671344a6aa53e0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Наявність кісток
ID: 9de7ddd980e2495b90c756b4215c6d93  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b15d52d2a808463e8f98b3886e8145e3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
З шкірою
ID: 9a8ae3fb48c24d13b4674ee5588ef01f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Частина
ID: 3b9c82336aac4951aa7e28e9808f2999  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Термічний стан
ID: 34529c521fe248c3bd77988c8ba40926  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4aae78ae690d461a867fcfe712026288
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Термічний стан
ID: a2dbfdf27f534638b68c300d3190ba9a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Частина
ID: 6012c9f99c2744929bd59c514c3503f4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 19:27
Відповідність стандарту
ID: 7edf04f4fb354987903dc573ce5d67ec  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження