-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Печінка яловича, заморожена; Серце яловиче, заморожене; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589; Язик яловичий, заморожений; Легені яловичі, заморожені
Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Завершена
752 889.30
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 646d2e93339a4694be75f35329594958
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: c046e5748c22442db134291804ace8cb
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: e369a86b4f7a4016828af728ab383df8
Очікуване значення :
язик
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 02c6267317b34c8cb684580f63f3d7ad
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 14b6431dca004876b6f8830a663b711e
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: cb941a47dad840edbefde7000e14c8c1
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: 7aec912b2d504f27bb7c7eb4e904199f
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: e85a8cf9c072499cbba97c96405323b3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 71cb0380d7c74f3eb91689e4a0d48395
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: edfd519153f4452e89fff44e3198d8fb
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: 404aa5204e1142ed9dad7f5696b74145
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: c34d576bb90e45fe92ab98848e18221f
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 9ff85414137d454c8407d274a7ab3b35
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 86323e8ad71248b49fa3e34ecdf132f9
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7d40c4f9a645423492a5cd871803d0c8
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: d135c6a0fd974257b921f1897571e4bb
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: cede65dad2a74da8a8c7561dcc69a241
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 70ac1290e391443cb0997ea99b535af8
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b19044fd7f4c4bcdb611fba92ea52fc0
Критерій стосується номенклатури Легені яловичі, заморожені
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: b1c55fc55005458085b08719f2b8172b
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: de784a16849946f5827fe9343020aace
Очікуване значення :
легені
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 890fdb1165974c94884e5c78e5fee9fb
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ea10650984eb4a2ea2365049d01b410f
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: 4fd1c02301a240d19c2828fb34e98f03
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: 24b984cce8e8406a8131128b9e129338
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 84960d8b9c19410084899a86ea2c1f30
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 64b7f6ed6b1d42469b13799f75be2df7
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: 946244ab370d427d8d829ff4337de98f
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 68b6653505e34472a1b5661bb47f6dac
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 5266cd163e324d0894c1050959a63514
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3cd75e5ce6764e50b5a1e68083e3095a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: d104cd52d1ac4678a33d9c1a494c346d
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 4635877f23e048538221a34c9128952d
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: b2ef622dfa414216a99bb8702c5d6da0
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 973cd19886804268835c1957259d75a0
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, заморожене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Вид
ID: 8324b2a056ad4d65b3ff426a7f71f4de
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: d64036b3f3644e7e9b3fa8e2c0c26b36
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: 9e5ddc1d25e24fb2950d88c8eb6d1e4c
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6eb73b4dc3904a728186964a04b33fa4
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: a8ad985f1ef542de9c9d47d20c917c51
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: a196007203494b5dba1f366f48565c9a
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 061bac2ddf2d4328b438a0acd94edf56
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 30c420c498ab4ac7a544e9fa55067783
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Частина
ID: 9b5c4c0642a242ba9aa203f17865008c
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Термічний стан
ID: cc35fb9525344c40b5745fbaaa8ef0bb
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:51
Відповідність стандарту
ID: 1b06e2b4d9c34a75a0412cd05a1456d3
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження