• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589 (згідно коду ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо)

Завершена

513 290.40 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4309d9ff7c344d779ebadcd74707845f
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: dc215378d88942efa9ab227ce2e5dee2  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: 315f1baed86b4346a611ac55117e6dd9  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bc2f1f4f175f41759e3eb63e6538c9ac  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Наявність кісток
ID: 74128457433f4e698e7bd93c8cea0053  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
З шкірою
ID: 28530b12c5f042b9a31311b89ecab9b2  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 13e384662be849d0b443c4228d605596
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: f0547113145e428fac085dcc7e5384c7  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: 55fa4d59607e40b48a7a15822b11dc76  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45d7e3563489487b889134090abdd037  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
З шкірою
ID: 65aa30a7c76b47829ebfb43386fbf891  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Наявність кісток
ID: 9a24d12194234c42ac236e11343fb3f3  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 531040e7ad814ac4af8a3daa521ef9df
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: 5ccf589f6c084109970c2460b0d4f387  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: dbc6b4dbb1d34e9abdaa72d522c82330  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність стандарту
ID: 14483acdce354d90b8253c54b9a9bdd8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 22115dcf1c334d25a568be1b7e0556f7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: 19a5b43f257d4451874ac2326d871b8a  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: 9b3c232a3abd422c891d6e1cd8220d96  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність стандарту
ID: ce09e7f52e5546f3b17b6b66a5c49194  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 04a3fdd095db48b2add1eecd0555a321
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: 4b737fdf2e074e6486f2bb3522ee6222  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: 820d2656ae0c4ee3bec99ea1afe0708c  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cd091dff9ee3471eb8b50947a19669c3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
З шкірою
ID: 783568076b654e0394fb7b432b729b09  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Наявність кісток
ID: 84bff509e4a742159aa556f2f9fb9c71  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e2a06586701c4a9b91432e83a9bdca14
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Вид
ID: b4336c1eb2c14bf2808820fb6c2fc977  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Частина
ID: d4200974920a4ab7a11589e85bfc8a04  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Термічний стан
ID: 5a15f9b9fb2f4b70a7c3f7813cb7bb86  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 16:30
Відповідність стандарту
ID: a147fe6813d24531abad7917ba568984  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження