-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Завершена
385 750.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a584ff38719548d68aa0ac23b3e5f085
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Відповідність стандарту
ID: 4cc935b424404593822327db5d5b1de5
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Термічний стан
ID: 88562874669d460f86991faacd55ecf1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Частина
ID: 1671867bc87444f988e7e9c56061ff1f
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d2aac84d618a4dd685c499ec9edfa1f7
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Наявність кісток
ID: dc6b48282c8140e29e57a6d6a505e5f4
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
З шкірою
ID: b6affd72619f4fabb292784cfa4b1a0b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e93c456308ee4487bb7804b946196c13
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Термічний стан
ID: 0bc4b1f89b4047748e69c6a47237a1b2
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Частина
ID: 0fe276fdda0649a88c0236387d9ea6ef
Очікуване значення :
філе стегна
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d3f70b9657f44bcb9d2f685b9673e107
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Наявність кісток
ID: fc2f81f3e0474c5988ab693fb305130c
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
З шкірою
ID: 5459b23acc4c4cb197d3ca2c5937608c
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fee2ff87fdbc4511bcd36d0003a2a5b6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Термічний стан
ID: 4eb4a957ffd64631847ee61a2dbee0dc
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Частина
ID: 031b3896b4744a97939fa49b2ed937b4
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 45d5087e80d1423d9981a2fda35bd9ef
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Відповідність стандарту
ID: 939fc7486c97442eb3451312e5aaed56
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Термічний стан
ID: cd0697438d8e4f0381cd944339d73e8c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Частина
ID: e0eec44f0c0d4206928a6e20fa384aa9
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 15:30
Вид
ID: 3f5aeb78e2344481ae6a05fea05b1080
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження