• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Сир твердий, 50% ДСТУ 6003/ДСТУ4421

згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, 50% ДСТУ 6003/ДСТУ4421) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир твердий повинен бути виробленим з коров`ячого молока, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою обробляння сирного зерна, та який пресують. Смак і запах: притаманні сиру твердому відповідного сорту, без сторонніх запахів та присмаків та без гіркоти. Добавки: ні Масова частка жиру: 50% Паковання сиру твердого: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, сир покривають парафіновими або іншими сплавами для покриття сирів та іншими матеріалами, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Кожне паковання сиру твердого повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 150 кг.

Завершена

52 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0e552375143641fab7f7498142946c35
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 10:52
Масова частка жиру
ID: 558ea68dcace490384dc5a50150459dd  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 10:52
Безлактозний
ID: 5c90703cfe784cf2822986d40b7bb4ce  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 10:52
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: 0d23a82987f1428493c45f4b58ee0197  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 10:52
Добавки
ID: 7f13a7a0921343128f7d34f777e1ac89  
Очікуване значення : без добавок  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження