• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143

Товар поставляється Постачальником частинами (партіями) поступово, у період дії Договору на підставі замовлень (заявок) Покупця протягом 2-х календарних днів після отримання відповідної заявки Поставка товару здійснюється власним транспортом Продавця щотижнево, а саме один раз на тиждень, у робочий день (з 08-00 до 14-00 год.). Доставка на адресу замовника: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1. М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Чверть задня куряча, стегно куряче вітчизняного виробництва, свіжозаморожені, без залишків пуху, пір'я та ознак повторного заморожування. Філе куряче вітчизняного виробництва свіжозаморожене зачищене від сухожиль та плівок. Колір та запах властиві доброякісному м'ясу. Розфасоване та упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей та безпечність при транспортуванні та зберіганні. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасовка Товару: М'ясо свинини та яловичини, картонний ящик – 5-10 кг, м’ясо куряче – картонний ящик – 14 кг. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % у продовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.

Завершена

853 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5bb4f2644c5b440bbfecf88897f1bb1b
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Частина
ID: 1584b3997a184cb8b559acdec4a58ec9  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Термічний стан
ID: 3c4b67dc82314cdcb92b376068c90479  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ad4a235d4fa9436898f025cfb527bd20  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: be6616c3b88b4d9ead8a50100bdd9ca4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Частина
ID: 63a9d36e347040ac9cb2c882ab148222  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Термічний стан
ID: c86d022c58e544129336351bcbb5cee7  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6ee372493ec344ac9188495ad7fcfd89  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
З шкірою
ID: 8e427dea9cae48908f679d399d1e562c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Наявність кісток
ID: fef66aafed3f429d923bc41ab658b592  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 60a9c81748134b3aba59f6d0bff9ef4e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Вид
ID: a5e4599e95fb48d88a16424a0c9068c0  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Частина
ID: fc9b8eab66b74f168824f783db27b177  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Термічний стан
ID: 6ed9a47fd33d4c8fb48247b147f98f34  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Відповідність стандарту
ID: c2a760c3ee4b48e980b09c71e2e7365c  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: acc2947b0e57460b925398219d3faf7e
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Частина
ID: 92248d857fa14848b5c3562a600d7b5e  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Термічний стан
ID: 56ef66ca97a44df18697f6b34592d1e4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: edb28afcefd84fc4be0fd51367fba49f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Наявність кісток
ID: 82416fbc4061403184c9edcfa1ecc1b5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
З шкірою
ID: cd593df783af472a8917a98b3a91c38f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fb540687f6c64be2ad3eb43baec949c6
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Частина
ID: 855922c897b946c28d7c45b80079ad6e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Термічний стан
ID: 1a989b2f7d7c454b8067f3cf59e8e7c7  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.01.2025 09:53
Відповідність стандарту
ID: 1719adba12604802835ad100b176eba7  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження