• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (cтегно без кістки яловиче, охолоджене; філе куряче, охолоджене) (Код ДК 021:2015: 15110000-2: М’ясо)

Завершена

333 608.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1fa43154d11f4f3eaf47180265d88238
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Наявність кісток
ID: f3f76b7a48f14d17b2c8f540373c1556  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9be93061ae7e4835856742922e9bd6bc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
З шкірою
ID: d49a336ec43a410b8a98a98144e127b6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Частина
ID: 75658a7a480d45e9ad5b0fc3b2e3dbde  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: f009ec68aadb4bc7a1c1f4616f0e763e  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4ec70ac85ba74e4591a0ff898908f6ae
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Вид
ID: 5f249a57b6da463eb6d25e94213d50f7  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Термічний стан
ID: d6a439a0f9af4c1c9bf7c72f403eeb7f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Частина
ID: d1e84643e7f64313b6140124bcd10e0e  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 15:58
Відповідність стандарту
ID: 112f878c1b314f37a5e255a64ac275df  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження