• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 2

М'ясо (яловичина, філе курки)

Строк (термін) поставки (передачі) товару: згідно замовлень Покупця, але не рідше двох разів в тиждень до 31 грудня 2025 року. Поставка здійснюється автотранспортом Постачальника, що спеціально облаштований для перевезення товару (всі наявні документи – завірені копії з першою поставкою товарів), згідно заявки (усної або письмової) Покупця протягом 3-х днів з моменту отримання заявки. Перехід права власності на товар від Постачальника до Покупця відбувається в момент підписання накладної. Постачальник дає згоду на безперешкодне зважування кожної партії завезеного товару в присутності представника Покупця. Товар постачається у робочі дні з 7.30 до 16:00 год.

Завершена

345 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 318a750cd94c459ab9bf9f909c9b88c8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 82941830d2da438fbb483c4e5308854d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Відповідність стандарту
ID: c215cccecad6404496cfe9be68adff13  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Термічний стан
ID: 01b227eeee8f4729bc740c1d335e6ea9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Частина
ID: b259c3d3cd4343138f846b96c3692052  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 14:52
Вид
ID: 42a8944eaa074774be6b7dd9415b0852  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження