-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо
Завершена
825 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 22bf5ce028d04c7cbc3bb22d375e00aa
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Наявність кісток
ID: 0ba2674e65c440ef8248ef4e92f4cd4b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 742e67ea8ea24bd5b8ab8caeafe74b40
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
З шкірою
ID: bcdbc3dfff404aa9849a0d94d0a28608
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 2d2e3f05dace4ddc8468bd0b50428813
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 5f22451f6bcd4deabc2bc938f6549f8a
Очікуване значення :
гомілка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a54b3de22c2f4342821cb1ea15b0809f
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
З шкірою
ID: e501e8f2f9f94d72a56f769b83cbf7e8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e917bdd8611548ba9f060b73ce8bbda3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Наявність кісток
ID: cd526002ec6345cdb686aea0b2c6775f
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 47464b1e6bcb48d396a64fbc63ad4ef5
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 8008360b9ac340c0abc8df84b1c8b689
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5d1ffd9d26de41df9b15cb2183b86fd8
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Сорт
ID: 07484e13953f4e919575c81d89678465
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: ab14e1666a2c461f9c82a35574467ee0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Вид
ID: 9fd19e452fed4d14b5c8fb0aeff17cfe
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 66880f3e94b14d1884e4cb3c4006ef1c
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: d65774457b90427fbb453d7203db5d34
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d288fb214c1541c98a71bc610953ebb3
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: dba5da135e8f4896a22b12543ec9556b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 1cbd3ffa256f46149f03cb2c0e9090c6
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 7dbc3ac6da7a4efc9b1a168200a0cc9a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a72c19ee7e54cc498fc970102731acf
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: a6f66336ea7448f18ccc6f646e4b18ab
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: da575de816684e98bb92a16b0784bf2e
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: b2dca6ba6531414d916299b9ff8f20de
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 89035c3f6a734ed7953229ee28522a8b
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: c22fa663653345729a9733b6519b1fea
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 33addea5a63541d086d1842103fadb58
Очікуване значення :
підчеревина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 6c8f32af858d482ea4b7e2c2470944a8
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2b1bc4bf0fd247a9a007041caf219649
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: ff8dfd8f3fa04271a54ab5a406b744ff
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 1d850d9860f1491bb3463643b1b60714
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 585b33c13b364c5592d65f3585848061
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e8394fd011b14a4bbf771127e31de119
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 551e7ea1ee1c47ca9bc8be0497b16666
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 190a09c063f94debbe2ab69530668473
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 9bb4169bfff64abfb05e3dd4ecbb3455
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 997865dfe2814faaa94d4e374fbce335
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 262fe63a9d4546beaf978c88a089084c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 9e7cced8bc274d1ba84f4eff03f18e36
Очікуване значення :
печінка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: eeb001d41d3341c782f6c0808f8830c6
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 488b39e820f04bebb219c111f33d8437
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: a79febeeea1944e2acd78da737c9a4bf
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: c69ee36c0846439a8bd870d085de56ee
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bead96aa54c249c8978727fc9b36e7c5
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 3f21d061a64b49d886e06f1b58b30a38
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 7bf7ff9596e244a994216a22e24c8e9c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 513fe516ae124f0bb504f21036fa7746
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 23f4408ebda34eb5bfcdeeff4586154a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Наявність кісток
ID: b50ec204451c4b28a6ea73b693dcb26d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 681e78ba48214761ac93fc818e0d7ef3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
З шкірою
ID: 47c06a6ebc084467b86bde46b08dd01c
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 7762f62ceb8c405ea8792a67a78e2307
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: e0957311bbc14ec3b274e8a340631a6e
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 52c619a6788d439ba968337a3521371c
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 27f60e14f7ac45f5aa0565f719dd04a0
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: ac7f60b7a51444819076f3b3bcc945bc
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 25dbd4da81c04f6ba3f1146e6e27d050
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cf6fd8d74dd0400082cb248f448b5b63
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Вид
ID: 8e4a5c28890248b28aa64e7c0f90463c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 6f53f956c4d043b9b91214f7c2cc6c22
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 146e99535d0f4bc29f66d160b02aab68
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5aecafbd81b446bda0fedd9a6aa02205
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 8e1ff4afc0d848b8a3e6aec8f7889394
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: f87da053375648d39d1c5778f3c01209
Очікуване значення :
ДСТУ 7158
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: 1f9e7afccdec4a7397b49b87bba33cea
Очікуване значення :
напівтуша без шкіри
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 44a8d9ec43dd4017995a9662aded9fa9
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Частина
ID: cc3a95e0a31846218ff56ef36440d555
Очікуване значення :
ребро не обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: caa5fd0f369b4b89ac57737c47a41095
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: bac6f4167b314d309875d7d70f791f11
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження