-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Лопатка свинна без кістки; Філе куряче; Стегно куряче; Окіст курячий (ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо)
Поставка здійснюється Постачальником партіями(щотижнево або декілька раз на тиждень) по заявкам Замовника на адреси - 16071, Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-он, с. Блистова, вул. Шевченка, 54 - 16070, Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-он, с. Орлівка, провул. Шкільний, 5 - 16000, Чернігівська область, м. Новгород-Сіверський, вул. Владислава Шинкаренка, 9-а - 16072,Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-он, с. Слобідка, вул. Шевченка, 98 - 16080, Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-он, с. Дігтярівка, вул. Покровська, 67 - 16000, Чернігівська область , м. Новгород-Сіверський, вул. Б. Майстренка, 2 - 16040, Чернігівська область, Новгород-Сіверський р-он, с. Печенюги, вул. Центральна, 73а
Завершена
214 700.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 35d9b1fa32394a2e86958fc59bf61275
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Частина
ID: 0d8a7956a8c54543a8b3789118254353
Очікуване значення :
окіст
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Термічний стан
ID: 67f49e7c8ae7412d8c3c99485b1dae85
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0e3eb36ed78d4300a85b0b0db3793c13
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ae1b059cdfc0483ca6deeaa1c1997b97
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Частина
ID: 735f8848a32a4cdcb9537d517cf0d782
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Термічний стан
ID: dcfc595f383542f7bc176db2b01042bc
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f575eca5abef4b11a5c21575be8da700
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Наявність кісток
ID: 2694f8de7c854d5e89e09fc8b9087ebe
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
З шкірою
ID: 0e21a5240ca446eeba04fe861ccab7ae
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 02916b4230b4499482a0a460f40c7b39
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Частина
ID: 79b9601864e14ba991e3be2e2d13cf85
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Термічний стан
ID: 1ec8b7a37f3e47a0986d13197b1589c6
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 86c2a5ff843541888ce705497be9b495
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
З шкірою
ID: 9279d366a7bc474fb8dbb0700a2eb014
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Наявність кісток
ID: 79c1dce6d3644cea83c03726b16ff544
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 799a258c1964483195624b798af44546
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Частина
ID: b3583c44f33246b7a6a831cd397378a0
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Термічний стан
ID: 08b5d4b3c8414147a919e88d4090fc57
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:46
Відповідність стандарту
ID: 9663cfe9c10f4caf875910a4920d49d6
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження