-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Строк поставки товару: з 13.01.2025 року до 30.06.2025 р., за адресою замовника: м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова, 20 згідно поданої щотижневої заявки на поставку товару. Поставка Товару здійснюється транспортним засобом та за рахунок Учасника в строки, визначені в товаросупровідних документах. Поставка відбуватиметься дрібними партіями протягом 2025 року згідно заявок замовника, 3 рази на тиждень.
Завершена
576 850.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ed29700b53e344fc8656674921e7263f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Частина
ID: 6284886f977d40edaace12abcceca232
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Термічний стан
ID: 24bac5d4e0e748709227427f1fce4dea
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 90399663938d4bfe844c680b9fe8f452
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
З шкірою
ID: 4aac2a84475141bdb3e140766f0fa156
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Наявність кісток
ID: 78d8aa5b37ed4495b2721d62a2fea41d
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 942e1df6d4a44cf1a55b88c75efd6055
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Частина
ID: 62f91dc0536c48adb937880b5ddf2357
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Термічний стан
ID: 1ae8351508e5476ca2f0f23c3142c2d3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e55dfa2eff184e7caceae9d6bfd754b4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2ca7bdae497143f6924d906633ae0117
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Частина
ID: 4099514a99c548eeb358a3322a32cdac
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Термічний стан
ID: 3ff350f9a0364831b5086851bb31aa14
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Відповідність стандарту
ID: 1208b485001e4621942f2226355d3e94
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8de047aa62564b31970b8131d08be6eb
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Частина
ID: c55f3524ec104d359969b67a1c9bfebd
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Термічний стан
ID: be1961cc26b9462fac7fb3d9fb303e2f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 53e506118a194313a81715d84ffb5688
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
З шкірою
ID: bcdd3745470e4a9f9e497c6fb28330b5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Наявність кісток
ID: 32ec22a0da344cd18a29947c60376275
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dfffa73bbb9545fb9c369e24ef549f0c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Вид
ID: 79ff3ad2d188414b99834f3f36d23566
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Частина
ID: c51756822f8c4811acc68e5aeb30b59e
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Термічний стан
ID: a7219479c3e34446932f62611a329222
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 16:11
Відповідність стандарту
ID: d322e21dcc82435db5317f5bba498ab1
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження