• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Строк поставки товару: з 13.01.2025 року до 30.06.2025 р., за адресою замовника: м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова, 20 згідно поданої щотижневої заявки на поставку товару. Поставка Товару здійснюється транспортним засобом та за рахунок Учасника в строки, визначені в товаросупровідних документах. Поставка відбуватиметься дрібними партіями протягом 2025 року згідно заявок замовника, 3 рази на тиждень.

Торги не відбулися

576 850.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 46c6d0ec77074a34819cc8f94ebe6a19
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Частина
ID: d19ee9688af746689f39494eddd36a63  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Термічний стан
ID: 0487a2a8999347f4b50ea11dc0b58309  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 01bb645eb5e1492d884ed4d17d9d034f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
З шкірою
ID: 8e4fc588a6e843e5ba94e6992eb5ba05  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Наявність кісток
ID: 3cecb2f99e7f4d2fb1d39f70259824f6  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aad63c19bb254132a9ffa075a0d44790
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Частина
ID: 8fa775ec799a40cfb32c26a350a22b8d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Термічний стан
ID: 4283ded91f244de7a3b263af2cdcef6f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 99e58761f455405abfe635feef037b91  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
З шкірою
ID: e81377853fed4a4389c9d62e66469034  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Наявність кісток
ID: a9fb60858ffe4c4aafe870b5f4edd249  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6859d0c981a448da8c65eab320e47771
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Частина
ID: e448ce3713a14d4092a0c5b7e6c7a93c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Термічний стан
ID: 0a1105756dde443eafb1c8688a63099d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d52f2ea0011d4a2d8231cd7a1617a19e  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cb9e924f74d649bfa40addee3bca1769
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Вид
ID: 97cdeac446cf4c678a72341a16eda80a  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Частина
ID: 7f4885ad89c5488085ad9bfeb2d9aac0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Термічний стан
ID: 81e3ec373e1943e9a44a1d17a1d150c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Відповідність стандарту
ID: 7de5047e7e8f4e2dbe6cd902cad5debe  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a5e69d31cd54ba587b6c0ee94eabada
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Частина
ID: b66903825e3a4e109dc856fa1d892425  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Термічний стан
ID: 19d1811d8a8b4b03b04eccb39320c1cf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 15:19
Відповідність стандарту
ID: f0d9c900a7404fe08d5e2bc6e8c4a060  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження