• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: Голишівський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Голишів, вул.. Травнева, 1: - М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 - 60 кг; - М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 - 25 кг; - Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 - 215 кг.

Завершена

53 094.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e115065885ab4eb58dc7c39e3711cc2f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Вид
ID: d3a2752ae0cc401593b4fae81ea9a9ec  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Частина
ID: 616a74c9df7c4d33aef335bfb5e761d1  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Термічний стан
ID: ef9f5882970b448da6bb5217337edd3d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Відповідність стандарту
ID: cee74dc7819443189430f43318c287fe  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b94eb9594a141b0a04cdfd167a0081d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Частина
ID: 483c77a0e01b42779006916507a499ac  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Термічний стан
ID: 25c3e0527b184345a91d1ec2ca0ca61a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 33d893706c244ce484fd8d79d944a2d2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
З шкірою
ID: 780d76f249ff4a438800d228b18186b1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Наявність кісток
ID: 81eabfb3e9da4ec7b207697f3df3477b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 022a4e46f71f443f84c649d110e6e23a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Частина
ID: f6abab06fc83437e82d11c94b1082e81  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Термічний стан
ID: ce8b632d3c0348719f9cab5a3633e28d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 14:39
Відповідність стандарту
ID: a18b77821a8f4477bd7ddfbf2cacc3e9  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження