• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником згідно заявок Замовника окремими партіями до 31.12.2025р. за адресою Замовника з дотриманням термінів його реалізації. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Термін поставки: поставка предмету закупівлі здійснюється Учасником на протязі двох діб з моменту отримання заявки від Замовника. Поставка здійснюється три раза на тиждень у робочі дні з 5-30 до 6-00 згідно з попередніми заявками Покупця. Місце поставки: м. Кам’янське, Дніпропетровська область, вул. Прибережна, буд 10. Вимоги до транспортування для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці, обладнаний під перевозку продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства. Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. Транспортні витрати: за рахунок Учасника.

Торги не відбулися

616 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8eb231c63ca44fd58cdca55e871a777c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Вид
ID: 28a1a111738342a187b9cc158c74fecb  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Частина
ID: 5d33021a37c84fd1a947737c588e1dca  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 50f4ff07e6c04952b206af3c3eba6a6a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: 2e921670fdf5472484a9dc2747f4bd6f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 656c7afeda5548349bdf773b96dbfd1c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Частина
ID: c946a3f5c2964f9a9b1ffd30e6932f65  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 4670ac740fe3476d87514b9d288767d4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Відповідність стандарту
ID: bf041cbb1edf43e1bda73e01ac17204c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c4ac950a462e4a5c8d7941b6cd95c91a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Частина
ID: 758cf64bace349d4920180295b681d14  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Термічний стан
ID: 25c21b594679442383253cc4593504a9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 325bb6f2e4bf4cd0aa3247d0204ccc31  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
З шкірою
ID: 837bc525aa3a46b38dbfd1ae861398a7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:58
Наявність кісток
ID: 220bc52883994408a7d87c6f0df0af85  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження