• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка товару здійснюється окремими партіями спецільним автортанспортом з рефжижератором не рідше ніж один раз на тиждень на протязі 3 робочих днів, що слідують за днем подання заявки уповноваженими особами Замовника за адресами закладів освіти Перечинської ТГ, вказаними у проекті договору

Завершена

1 639 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e3719fe608914df9893ecbbce8cd5c5d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Частина
ID: a3ab95e4848c4a78b017cf0fe781811a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Термічний стан
ID: 3c0e77e4a4ee4b5d9407e105c73c7da6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 57d68efee9c742b5917dd600e0a456fe  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
З шкірою
ID: cc931a1720f142608da11b9b44d99d31  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Наявність кісток
ID: ee895f679ba4402fa4ecb864f4bf092b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3991e158507f43d09ae40cf72bbab515
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Частина
ID: d107a7658382467087cc9e7d8eba6be6  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Термічний стан
ID: 4d890a4a800147938844a5c905b88841  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 391686f2f7a84610b5b575ce93f30e4f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Наявність кісток
ID: 7a75fe4cfe5649589e0854446f395507  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
З шкірою
ID: 668e26fc95a14c8b8e570aefb510b251  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d4d2a4ad9b404faabe25930b324d0223
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Частина
ID: 877fba1ee9a04432afbcfbca9c43da53  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Термічний стан
ID: 4c818dfa7f104c99945b2c2104217e71  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Відповідність стандарту
ID: 076d86514db94a91b97f6db5c959ec26  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d1f0c510353c45eb924834d1cdd57c4e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Вид
ID: 1216118479024e5997b854522b1b1aa6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Частина
ID: bbd04a4910d54bd391fa86612ff75289  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Термічний стан
ID: b02b95b13ab142678955fc17f513b4f2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.01.2025 10:05
Відповідність стандарту
ID: cff19a0692ae472f9e1327372d63909f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження