• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Між замовником та постачальником в обов’язковому порядку погоджується графік доставки товару. • Постачальник повинен надати акт обстеження Держпроспоживслужби та інформацію про державну реєстрацію потужностей оператора ринку який внесений в Державний реєстр потужностей операторів ринку.

Завершена

140 380.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 97265b35b4d44d2285f80a980d43a162
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Частина
ID: eadc90bc0f1b446abd0e8870971f2665  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Термічний стан
ID: 2cff569cce2842ab8f8287fac16ca114  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5704eb981f2d4a2e97a5aec9a2a394d8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Наявність кісток
ID: ae26c5d5f790499c80a56203eb078da9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
З шкірою
ID: 29c7ad1fd39d41d4b26843296501b036  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e79cbd35273742b8839393fcc7cef186
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Частина
ID: e8840187ac7e43c092d7447584265d78  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Термічний стан
ID: 3dcdd2eb8b9144e4b30a79a978763ba3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 11d818644c0b4c028892cf296b920531  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
З шкірою
ID: 04922590b2ec456c84262bb66339494b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.01.2025 20:39
Наявність кісток
ID: 36101f90776d42da92f455d433ead497  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження